BETA HCG KAC OLMALİ

Emine nur20x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
16
-3
1
23
Merhabalar arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim dun kan testi yaptırdım çocuk son adet gününe göre sayarsak 4hafta 5 günlük kan sonucum çıktı ve değerimi düşük buldum fotoğraf ekliyorum yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-28-15-03-56-98_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 313
Sağlıklı gebeliklerde 2 gün sonraki beta 2 katına çıkmış oluyor. İlk değer 5 in üstü ise gebelik var demektir. İlk değer cok önemli değil

Sağlıklı gebeliklerde 2 gün sonraki beta 2 katına çıkmış oluyor. İlk değer 5 in üstü ise gebelik var demektir. İlk değer cok önemli değil
Şimdi kizlar ben kan verdim dün kan sonucun 0.1(hastane)çıktı bugün ki 2.3(sağlık ocağı) çıktı ama laboratuvar farkı mi var

Şimdi kizlar ben kan verdim dün kan sonucun 0.1(hastane)çıktı bugün ki 2.3(sağlık ocağı) çıktı ama laboratuvar farkı mi var
Hemşire bana laboratuvar farkeder demişti. O yğzden aynı yerde 2 gün ara ile tekrarlamıştım. Sizin sonuçların ikisi de aynı anlama geliyor büyük bir fark yok.

Neye göre düşük buldunuz? 6. Haftada 580 le öğrenmiştim iki günde iki katına çıkınca kesinleşti. Betanın azı çoğu yok artıyomu artmıyomu o önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…