Beta Hcg kaç olmalı?

Tamam cnm haber vereceğim. Amin inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalımm
9
Amin insallah canim hayirli haberlerimizi alalim insallah birbirmizin benim ilkinde kalbi durmustu 2 aylikken ama basta degerim 31 di sonra 48 olmustu 2 gün sonra yani bi 3.tahlilde 109 olmustu sonra katladi kesem göründü sonra kalp atislari duyuldu sıkma canini Allah im büyük keske benim bu degerimde biraz daha katlamis olsaydi

Mrb arkadaşlar ben adetime 7 gün varken beta hg yaptırdım 35,10 çıktı 2 gün sonra 87,85 çıktı 1 gün sonra 83,76 çıktı ve bugün yaptırdım yine 83,81 çıktı Doktora gittim bekleyelim dedi benim regli günüm ayın 13 zaten erken yaptırdım testi belki tutunmamıştır dedi doktor ama regli günün gelmeden de hiç bişe belli olmaz dedi offf üzüntüden mahvoldum ya ne yapacam bilmiyorum 87 den 83,76 sonrada 83.81 yani aralarında 1 gün var sizce ben erken mi davranıyorum 83 den de düşmemiş daha tutunmuş olabilirmi ? Son anda ?

Mrb arkadaşlar ben adetime 7 gün varken beta hg yaptırdım 35,10 çıktı 2 gün sonra 87,85 çıktı 1 gün sonra 83,76 çıktı ve bugün yaptırdım yine 83,81 çıktı Doktora gittim bekleyelim dedi benim regli günüm ayın 13 zaten erken yaptırdım testi belki tutunmamıştır dedi doktor ama regli günün gelmeden de hiç bişe belli olmaz dedi offf üzüntüden mahvoldum ya ne yapacam bilmiyorum 87 den 83,76 sonrada 83.81 yani aralarında 1 gün var sizce ben erken mi davranıyorum 83 den de düşmemiş daha tutunmuş olabilirmi ? Son anda ?
Testi çok erken yaptırmışsın.her gün gidip kan testi yaptırman çok kafana taktığını gösteriyor. Bende senin gibi kafama çok takıyordum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay hiç regl bile takip etmedim. Kafana taktıkça olmuyor başka şeylerle meşgul ol ve reglin bir hafta geçmeden test yapma.. İnş hamilesindir.

Testi çok erken yaptırmışsın.her gün gidip kan testi yaptırman çok kafana taktığını gösteriyor. Bende senin gibi kafama çok takıyordum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay hiç regl bile takip etmedim. Kafana taktıkça olmuyor başka şeylerle meşgul ol ve reglin bir hafta geçmeden test yapma.. İnş hamilesindir.
Amin Can'ım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Kizlar bende 7 eylulde adet gunumden iki gun sonra yani kan testi yaptrdn 29.56 ckti cok sevndik esimle doktor bna progestan verdi düşük onleyici. 9 eylulde kan verdim 20.41 olmus yani kimyasal ama ben ne yapacagmi bilemiyorm suan bugun yne progestan ictm ama icmese mydim dyrm bazilarida yukselebiliyr yazmis kafma karsti ne onerirsnz bana yardmci olun :(

Kizlar bende 7 eylulde adet gunumden iki gun sonra yani kan testi yaptrdn 29.56 ckti cok sevndik esimle doktor bna progestan verdi düşük onleyici. 9 eylulde kan verdim 20.41 olmus yani kimyasal ama ben ne yapacagmi bilemiyorm suan bugun yne progestan ictm ama icmese mydim dyrm bazilarida yukselebiliyr yazmis kafma karsti ne onerirsnz bana yardmci olun :KK43:[/QUO

Kizlar bende 7 eylulde adet gunumden iki gun sonra yani kan testi yaptrdn 29.56 ckti cok sevndik esimle doktor bna progestan verdi düşük onleyici. 9 eylulde kan verdim 20.41 olmus yani kimyasal ama ben ne yapacagmi bilemiyorm suan bugun yne progestan ictm ama icmese mydim dyrm bazilarida yukselebiliyr yazmis kafma karsti ne onerirsnz bana yardmci olun :KK43:
Progestan içmeyin bence.yoksa adetle atılmaz ve kürtaj olmak zorunda kalırsınz.eğer değer bi kere düştüyse kimyasal gebelik yüzde 99. 1 hafta sonra kan tahlili yapın ve kanamanızı bekleyin.kimyasal gebelikten hemen sonra genelde hamile kalınıyor zaten. Çalışmalara devam...

Kimyasal olması iyi bir şey kızlar en azindan yumurtaniz dolleniyor ve sağlıklı olmadığı icin vücut atıyor. Hiç hamile kalamamaktan ve kürtaj olmaktan iyidir. Ben gecen ay kimyasal geçirdim. Regle iki gün kala 13 çıktı. Bu ay ise regle 4 gün kala 104 iki gün kala 264 ve regl günü 720 çıktı. Üzülmeyin bir sonraki ay şansıniz daha yüksek oluyor. Benim vücudum bhcg ye hemen tepki verdiği için hemen anlıyorum ve idrar testinde de çıkıyor. Ben de regl günüm geçince ogrensem ama bu 3. Hamileligim ve hepsini de erken öğrendim... hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Progestan içmeyin bence.yoksa adetle atılmaz ve kürtaj olmak zorunda kalırsınz.eğer değer bi kere düştüyse kimyasal gebelik yüzde 99. 1 hafta sonra kan tahlili yapın ve kanamanızı bekleyin.kimyasal gebelikten hemen sonra genelde hamile kalınıyor zaten. Çalışmalara devam...
Ogrendkten snra 1 kere ictm bsey olmz hrhlde daha icmycm zatn atilmasini beklycm

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

Back
X