- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
- 53
Sagol abla insallah persembe gunune kadar 1500 olurda.kese gozukur dua edermisin benim.icinGüzel artmış canım gözün aydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol abla insallah persembe gunune kadar 1500 olurda.kese gozukur dua edermisin benim.icinGüzel artmış canım gözün aydın
Gayet güzel artmış degerin hayırlı olsun rabbim keseyi görüp kalp atışlarını duymayı nasip etsinMerhaba iyi gunler ben sali gunu kan tahlili verdim 150 cikti bugunde verdim 931 cikti artis sizce guzelmi saglikli gebelik icin
Sagolun tessekkur ederim1Gayet güzel artmış degerin hayırlı olsun rabbim keseyi görüp kalp atışlarını duymayı nasip etsin
Amin insallah sizede bebeginizi kucaginiz almaui nasib etsinGayet güzel artmış degerin hayırlı olsun rabbim keseyi görüp kalp atışlarını duymayı nasip etsin
Tabi canım sağlıcakla gelsin bebiş inşallahSagol abla insallah persembe gunune kadar 1500 olurda.kese gozukur dua edermisin benim.icin![]()
Merhaba canım bende battan 4 gün önce öğrendim 503 çıktı gerçekten ikiz bi ihtimal miİkiz gebelik ola bilir geçikmeden 3 gün öncesine göre çok yüksek bir değer
Allah razi olsun ablaTabi canım sağlıcakla gelsin bebiş inşallah
Yumurtlama gününü biliyorsa ola bilir ama baya yüksek bir değer ihtimal var ikinci kanda belli olur canmMerhaba canım bende battan 4 gün önce öğrendim 503 çıktı gerçekten ikiz bi ihtimal mi
Amin inşallah canm güzel duan için çok teşekkür ederimAllah razi olsun ablaInsallah tez zamanda seninde bebis haberiniz aliriz dualarda bulusmk dilehiyle
![]()
İki gün sonra verdim araya haftasını girdi pazartesi alacağım sonucu hayırlısı bakalımYumurtlama gününü biliyorsa ola bilir ama baya yüksek bir değer ihtimal var ikinci kanda belli olur canm
Bu kadar üzmeyin kendiniz çocuk yaştasınız bana göre ben 36 yım. Daha deneyin gençsiniz. Allah inşallah verecek isteyen herkese.Daha yeni evlisin acele etme çocuk için ben 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Çıktı ikinci kan sonucum 1473 yükselmiş battan önce böyle yüksek olması şüphelendirdi beniYumurtlama gününü biliyorsa ola bilir ama baya yüksek bir değer ihtimal var ikinci kanda belli olur canm