Beta hcg kac olunca gebelik gözükür

brsbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
18
7
1
28
Merhaba ben perşembe günü gebelik testi yaptim beta hcg 2182 dünde doktora gittim daha kese gözükmüyor dedi cuma gel bakalım dedi sizce neden gözükmedi kimi gözükmesi lazım diyo bilgi verir misiniz

Merhaba ben perşembe günü gebelik testi yaptim beta hcg 2182 dünde doktora gittim daha kese gözükmüyor dedi cuma gel bakalım dedi sizce neden gözükmedi kimi gözükmesi lazım diyo bilgi verir misiniz
Son adet tarihiniz nedir?
Son adet tarihine göre 5.- 6. Haftalarda görülür kese. Acele etmeyin, folik asite başlayıp bol bol dinlenin.

Son adet tarihiniz nedir?
Son adet tarihine göre 5.- 6. Haftalarda görülür kese. Acele etmeyin, folik asite başlayıp bol bol dinlenin.
Canım son adetim 10 mart doktor buna göre 6 haftalıksin dedi ama geç döllenme olabilir mi bilmiyorum ilk 8 nisanda öğrendim gebeliğimi oda beta hcg 19 du 21 nisandada 2182 oldu normal yükseliyo dedi sağlık ocagindaki ebe ama bilmiyorum arada kaldım

Geç döllenme olabilir dediğin gibi, bu hafta duyarsınız inşallah artış güzel çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…