Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta hcg kese göründükten sonra bakılmıyor. Kese 2000-3000 lerde görünüyor. Ben 5+3 te keseyi gördüm, 6+4 te kalp atışını duydum. Keseyi gördüğümüzde beta hcg 2728 idi.Merhabalar benim bugünkü beta hcg sonucum 3721 yarına en kötü ihtimalle 4500 olacağını varsayarsak ultrasonda kalp atışı duyulur mu?
Benim sat 15 aralıkta, bu tarihten hesapladigim zaman 4 + 4 gibi görünüyor ama kesinlikle doğru değil çünkü bu hesap 28 günlük regli dongusune sahip kadınlar için tasarlanmış. Fakat benim döndüm 23 gün. Yani bu demek oluyor ki 28 günde 1 olan bir kadından 5 gün daha önce yumurtluyorum . Bu su demek ( şunu da belirteyim cok biliyormuş gibi konuşuyor olarak algılanması istemem saglik sektörüyle ilgim bile yok sadece olayi mantıklı şekilde kavrama calisiyorum diyelim. ) normal bir adet dongusune sahip bir kadın 6 haftada kalp atışı duyduysanız ben 5 haftada duyabilirim. Çünkü çevremde de hep böyle dongulerden bahsederken genelde 23 olmuyor hiç görmedim genelde 28 oluyor. Sizin ne kadardi dongunuz?Beta hcg kese göründükten sonra bakılmıyor. Kese 2000-3000 lerde görünüyor. Ben 5+3 te keseyi gördüm, 6+4 te kalp atışını duydum. Keseyi gördüğümüzde beta hcg 2728 idi.
Evet anladım. O zaman siz 5+2 desiniz. Zaten beta değerinizin yüksek olmasından da anlaşılıyor. 9-10 gün sonra kalp atışını net bir şekilde duyarsınız bence.Benim sat 15 aralıkta, bu tarihten hesapladigim zaman 4 + 4 gibi görünüyor ama kesinlikle doğru değil çünkü bu hesap 28 günlük regli dongusune sahip kadınlar için tasarlanmış. Fakat benim döndüm 23 gün. Yani bu demek oluyor ki 28 günde 1 olan bir kadından 5 gün daha önce yumurtluyorum . Bu su demek ( şunu da belirteyim cok biliyormuş gibi konuşuyor olarak algılanması istemem saglik sektörüyle ilgim bile yok sadece olayi mantıklı şekilde kavrama calisiyorum diyelim. ) normal bir adet dongusune sahip bir kadın 6 haftada kalp atışı duyduysanız ben 5 haftada duyabilirim. Çünkü çevremde de hep böyle dongulerden bahsederken genelde 23 olmuyor hiç görmedim genelde 28 oluyor. Sizin ne kadardi dongunuz?
Tabi bi de şu var bunları hesaplarken dollenmeyi hiç katmadik, zamanında dollenmis olarak varsaydik gibi oldu. Bunun gec dollenmesi var, erken dollenmesi var, ordan da cok fazla gün farkı çıkabiliyor. Cok detaylandirmisim kafamda ya niye bu kadar şey ettiysem yarin gidip gorcem nasılsa. Hamilelik psikolojisiEvet anladım. O zaman siz 5+2 desiniz. Zaten beta değerinizin yüksek olmasından da anlaşılıyor. 9-10 gün sonra kalp atışını net bir şekilde duyarsınız bence.
Benim adet döngüm ortalama 28-29 gün.
Zaten bir kaç hafta sonra ultrasonda kaç haftalık olduğu görünür.Tabi bi de şu var bunları hesaplarken dollenmeyi hiç katmadik, zamanında dollenmis olarak varsaydik gibi oldu. Bunun gec dollenmesi var, erken dollenmesi var, ordan da cok fazla gün farkı çıkabiliyor. Cok detaylandirmisim kafamda ya niye bu kadar şey ettiysem yarin gidip gorcem nasılsa. Hamilelik psikolojisi![]()
Bence yarın görünecek yarın gideceğim. ultrasonda görünmesi lazım okuduğum makalelere göre. ama kalp duyamayabilirim.Zaten bir kaç hafta sonra ultrasonda kaç haftalık olduğu görünür.![]()
Evet yarın keseyi görürsün.Bence yarın görünecek yarın gideceğim. ultrasonda görünmesi lazım okuduğum makalelere göre. ama kalp duyamayabilirim.
hadi bakalım yarın görecez : )Evet yarın keseyi görürsün.Kalp atışı için erken ama
Merhaba değer kişiden kişiye değişir, döllenme zamanında ilgili bir değerdir. Önemli olan kısmı değerin 2 gün arayla 2 kat gibi bir oranla artıyor olmasıdır.Merhaba ben 3 gün gecikmeden sonra test yaptırdım hcg 848,52 çıktı normal mi sizce yarın kontrolüm var ama normal mi değil mi çok merak ediyorum
Merhaba benim beta cuma günü 4195 çıktı sanırım pazartesi de 6000 lerde olur diye tahmin ediyorum kese görünür mü veya kalp atışı duyulur mu?hadi bakalım yarın görecez : )
Sende ne oldu?Merhaba benim beta cuma günü 4195 çıktı sanırım pazartesi de 6000 lerde olur diye tahmin ediyorum kese görünür mü veya kalp atışı duyulur mu?
Sizin naısl olmuştu