S Selambenxxxxx Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 24 14 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Selambenxxxxx #1 H Son düzenleme: 10 Ekim 2021
M Mlsgncm Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 202 Emoji Skoru 81 Puanlar 18 Yaş 28 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Selambenxxxxx #21 recmin .!.: Merhaba sonucunuz nedir Genişletmek için tıkla... Merhaba çok şükür yükseldi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M Mlsgncm Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 202 Emoji Skoru 81 Puanlar 18 Yaş 28 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Selambenxxxxx #22 Geylanim .!.: Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime henüz 11 gün var kan testi yaptım bugün sonuç 1.17 çıktı sizce gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Suanlik yok gibi görünüyor maalesef ama daha kesin sonuç içinde çok erken yumurtlama günlerinizi değerlendirdiniz mi? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Geylanim .!.: Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime henüz 11 gün var kan testi yaptım bugün sonuç 1.17 çıktı sizce gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Suanlik yok gibi görünüyor maalesef ama daha kesin sonuç içinde çok erken yumurtlama günlerinizi değerlendirdiniz mi?
W wickerpark Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Emoji Skoru 187 Puanlar 18 Yaş 33 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Selambenxxxxx #23 Geylanim .!.: Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime henüz 11 gün var kan testi yaptım bugün sonuç 1.17 çıktı sizce gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Adete 11 gün varken çok erken test için yumurtlama günleri oluyor zaten 11 gün önce kan testlerinizi adet günlerinde yaptırmanızı tavsiye ederim sürekli yaptırmak istiyoruz ama sitres ediyoruz kendimizi :) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Geylanim .!.: Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime henüz 11 gün var kan testi yaptım bugün sonuç 1.17 çıktı sizce gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Adete 11 gün varken çok erken test için yumurtlama günleri oluyor zaten 11 gün önce kan testlerinizi adet günlerinde yaptırmanızı tavsiye ederim sürekli yaptırmak istiyoruz ama sitres ediyoruz kendimizi :)
G Geylanim Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 26 24 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Selambenxxxxx #24 Mlsgncm .!.: Suanlik yok gibi görünüyor maalesef ama daha kesin sonuç içinde çok erken yumurtlama günlerinizi değerlendirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ilk gununu vede son gününü deyerlendirdim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Mlsgncm .!.: Suanlik yok gibi görünüyor maalesef ama daha kesin sonuç içinde çok erken yumurtlama günlerinizi değerlendirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ilk gununu vede son gününü deyerlendirdim