Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg Karışıklığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sheker77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
9
2
1
41
Merhaba kızlar.. Sağlık ocağı, özel hastane ve devlet hastanesi sonuçları çok kafamı karıştırıyor. Moralim inanılmaz bozuldu. Burda okuyorum herkesin betası yüksek benim hep az ve çok yavaş yükseliyor..
7 Ağustos son adet günüm.
21 ağustos yumurtalama günüm..
Tüm ay bolbol değerlendirme yaptık..
2 yada 3 eylül gibi regl olmam gerekiyordu erken gebelik testleri de hep pozitifti.. regl günümde yani 3 eylülde sağlık ocağına kan verdim 43 çıktı.
5 eylül özel hastanede kadın doğuma kan verdim 45.2 çıktı..
8 eylül aynı özel hastane 90 çıktı..
10 eylül aynı özel hastane 151 çıktı..
15 eylül aynı özel hastane bugün 250 çıktı..
Doktorum sağlıksız görünüyor bence istersen kürtaj yapalım istersen 1 hafta daha bekle dedi.. hemen çıkıp bugün devlette test yaptırdım 361 çıktı..
Delirmek üzereyim.. her labaratuar sonucu farklı çıkar biliyorum ama arada baya fark var bugünki sonuçta ve değerlerim bu kadar düşük olması normal mi ?
Son adet tarihine göre bugün 5+4

Ya ben beta değerimi hamile olduğumu öğrendiğimde hiç bilmedim. Söylemediler. Ultrasonda 4 haftalık mı neydi gördüler. Artıyor mu artmıyor mu bilmedim hiç. İçine sinmiyorsa özelde ve bir doktorla ilerle o zaman . Araştır iyi bir doktor seç kendine

Burası küçük bir şehir fazla seçenek yok maalesef :( kimyasal gebelik mi değil mi düşünmekten kendimi yiyorum

Burası küçük bir şehir fazla seçenek yok maalesef :( kimyasal gebelik mi değil mi düşünmekten kendimi yiyorum
250den sonra en az 500 küsür olması gerekiyordu. Sağlıksız duruyor malesef. Dış gebelik ihtimali de olabilir.

Çok teşekkür ederim umarım değildir.. sonlandırmak için de erken sanırım herkes çok erken bekle diyor.. ve hastaneler arası değer aralıkları farklı bu kafamı karıştırıyor. Kanama lekelenme bulantı vs hiçbişi yaşamıyorum günlük hayatım devam ediyor

Çok teşekkür ederim umarım değildir.. sonlandırmak için de erken sanırım herkes çok erken bekle diyor.. ve hastaneler arası değer aralıkları farklı bu kafamı karıştırıyor. Kanama lekelenme bulantı vs hiçbişi yaşamıyorum günlük hayatım devam ediyor
Merhaba verdiğiniz saat aralığı da önemli 48 saatlik artış en az %66 olmalı diye normali de2 katı olmalı diye biliyorum. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için ben de çok araştırmıştım Laboratuvar farkı genelde %15 civarında oluyor maksimum. Sıkı takip edin süreci 🙏🏻 48 saatlik artış ve aynı yer olarak ilerleyin isterseniz daha doğru sonuç alırsınız

Aynı gün 1 saat arayla %44 fark var özel ve devlet arası sonuçlarımda.. 250 den 361 çıkması çok garip.. çarşamba devlette yeniden kan vereyim 48 saat geçince

Back
X