Merhaba kızlar.. Sağlık ocağı, özel hastane ve devlet hastanesi sonuçları çok kafamı karıştırıyor. Moralim inanılmaz bozuldu. Burda okuyorum herkesin betası yüksek benim hep az ve çok yavaş yükseliyor..
7 Ağustos son adet günüm.
21 ağustos yumurtalama günüm..
Tüm ay bolbol değerlendirme yaptık..
2 yada 3 eylül gibi regl olmam gerekiyordu erken gebelik testleri de hep pozitifti.. regl günümde yani 3 eylülde sağlık ocağına kan verdim 43 çıktı.
5 eylül özel hastanede kadın doğuma kan verdim 45.2 çıktı..
8 eylül aynı özel hastane 90 çıktı..
10 eylül aynı özel hastane 151 çıktı..
15 eylül aynı özel hastane bugün 250 çıktı..
Doktorum sağlıksız görünüyor bence istersen kürtaj yapalım istersen 1 hafta daha bekle dedi.. hemen çıkıp bugün devlette test yaptırdım 361 çıktı..
Delirmek üzereyim.. her labaratuar sonucu farklı çıkar biliyorum ama arada baya fark var bugünki sonuçta ve değerlerim bu kadar düşük olması normal mi ?
Son adet tarihine göre bugün 5+4
7 Ağustos son adet günüm.
21 ağustos yumurtalama günüm..
Tüm ay bolbol değerlendirme yaptık..
2 yada 3 eylül gibi regl olmam gerekiyordu erken gebelik testleri de hep pozitifti.. regl günümde yani 3 eylülde sağlık ocağına kan verdim 43 çıktı.
5 eylül özel hastanede kadın doğuma kan verdim 45.2 çıktı..
8 eylül aynı özel hastane 90 çıktı..
10 eylül aynı özel hastane 151 çıktı..
15 eylül aynı özel hastane bugün 250 çıktı..
Doktorum sağlıksız görünüyor bence istersen kürtaj yapalım istersen 1 hafta daha bekle dedi.. hemen çıkıp bugün devlette test yaptırdım 361 çıktı..
Delirmek üzereyim.. her labaratuar sonucu farklı çıkar biliyorum ama arada baya fark var bugünki sonuçta ve değerlerim bu kadar düşük olması normal mi ?
Son adet tarihine göre bugün 5+4