- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi meneksegul
-
labtan mı kaynaklı peki sizceLab farkı onemli bir detay. 2 ser gün arayla aynı lab a verseniz daha güvenli olur sonucunuz. Önceki artışlarınız güzel
İnşallah değildir yaMaalesef kimyasal gibi duruyor
İnşallah öyledir. Hergün kan vermeyin kafanızı karıştırmayın ve aynı labdan devam edinlabtan mı kaynaklı peki sizce
Ben gidip ilk üç testi verdiğim labda verdim bu seferde 99.40 çıktı mümkün mü bu kadar düşebilir mi 5-6 saat içindeİnşallah öyledir. Hergün kan vermeyin kafanızı karıştırmayın ve aynı labdan devam edin
99 bugunki değeriniz mi?Ben gidip ilk üç testi verdiğim labda verdim bu seferde 99.40 çıktı mümkün mü bu kadar düşebilir mi 5-6 saat içinde
İnşallahİnşallah değildir ya
Adetim olsaydım 2. Günümdü bugün kimyasalım gebeliğim vs. Olmadı hiç ilk gebeliğim buAdetiniz kaç gün gecikti vs hepsi bir bütün değerlendirilmeli. Bu ilk gebeliğiniz mi olacak? Daha önce kimyasalınız mı oldu? Bi arkadaşımın da bu şekilde düşük artışlarla ilerlemişti. Geç döllenmeymiş.
Sabah 112ydi dayanamadım ilk gittiğim hastaneye gittim 99 çıktı99 bugunki değeriniz mi?
Evet düşebilir malesef kimyasala dönüyor gibi
Merhaba sonuç ne olduSabah 112ydi dayanamadım ilk gittiğim hastaneye gittim 99 çıktı
Merhaba düştü maalesef dün 70e düşmüştü baktırmayacağım bir dahada düşüyor zatenMerhaba sonuç ne oldu
Geçmiş olsunMerhaba düştü maalesef dün 70e düşmüştü baktırmayacağım bir dahada düşüyor zaten
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinGeçmiş olsuninşallah bir an önce sağlıklı gebelik ve evlatlara kavuşursunuz