Beta HCG kızlar Acil Bakar mısınız

demirrrss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2022
15
26
8
4 Ağustosta kürtaj oldum. Pcos hastasıyım bu arada. Kürtajdan sonra birkaç ay iki haftada bir adet görüyordum. Normalleşmeye başladı. 5 Kasım'da birkaç gün lekelenme geldi ve kesildi. 17 Kasım da Hamile miyim diye idrarda negatif çıktı ama kan testi verdim 0.292 çıktı. Ümidi kestim kesin adet olurum dedim bekledim ama olmadım belirtiler başladı psikolojik sandım ama 30 Kasım da idrar testi yaptım 2 3 dk içerisinde belirgin bir silik çizgi çıktı böyle olmasına rağmen inanamadım bir tane daha yaptım yine aynı şekilde çıktı. Sizce var mıdır? Çok korkuyorum kan testi vermeye dua edin.

Son düzenleme:

Fotoğraf var mı?

Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Söyle söyliyeyim bende kürtaj oldum 1 2 sene oldu, ben ondan sonra uzun bir süre adet olmadım hemen olmuyorsun çünkü işlem görüyor içini temizliyorlar bebeği alıp, rahmin iyileşme süreci başlıyor ondan sonra ve daha önce hamile olduğun icin vücut hala hcg değeri taşıyor yani az da olsa bu yüzden sen silik çizgi görüyor ve adet olmuyorsun merak etme 4 veya 6 hafta sonra adet göreceksin düzene girer tekrar dan olursun yani kafaya takma canım.

Ama 15 gün önce 0,200 lü bişey çıkmış. Silik de çıkmaması gerekir aslında.

Ama 15 gün önce 0,200 lü bişey çıkmış. Silik de çıkmaması gerekir aslında.
Evet bende şimdi tekrar tekrar okudum düşünüyorum beta hcg de bebek yok demek değerinden kaynaklı, silik çıkıyor. Ya kürtaj ile sonlandirdigi için çok az da olsa vücutta taşıdığı için idrara yansıyo yada bilmiyorum bak şimdi kafam karıştı ya belki test bozukta olabilir , kesin birşey demek yanlış olur aslında ihtimaller dahilinde demek daha doğru

Evet çok doğru. Benim sittin sene gitmemişti hcg kürtaj sonrasında. Yani 1 ayı falan geçmişti gitmesi ama hcg de vardı çizgi de vardı. Bunda hcg yok kafam karıştı.

Evet çok doğru. Benim sittin sene gitmemişti hcg kürtaj sonrasında. Yani 1 ayı falan geçmişti gitmesi ama hcg de vardı çizgi de vardı. Bunda hcg yok kafam karıştı.
Ya bendebi başta okudum sonra yine okuyunca herhalde senle ayni kafa karışıklığını yaşıyoruz aynı şeyler başımıza geldiği için anlayabiliyoruz az da olsa tahmin doğrultusunda

Benim de şuan 2 çizgi çıkıyor ama 2.çizgiler hep silik 1i daha görünür 2.si cok silik , 2 test yaptım en son ekim ayında adet gördüm dün ve bugün yarın kan testi yapacağım bakalım var mı yok mu test ne kadar doğru göreceğiz. inşallah hamileyimdir

Hayır arkadaşlar ben sonrasında doktorun talebiyle defalarca kez test yaptırdım hepsi 0dı. Düzenli olarak kontrole gittim. Eylül ayı bitene kadar da kanamam full devam etti. Sonra bir anda kesildi. Doktor iki üç adete kadar düzelir dedi (2 haftada bir olmama rağmen). Hani 5 Kasım da leke gelmesiyle süphelendim ama 5 6 gün sadece ufak pembe lekeler geldi. Adet diyip geçiştirdim. 17sinde kan verdim böyle çıktı ama idrarım da zaten negatifti. Şimdi böyle çift çıkması garip geldi ve iki üç test yaptım bir kaç saat arayla hemen çift göründü.

Hamile olabilirsiniz bence.
O 0.200lü zaman test yaptığınızda tek çizgiydi dimi? demirrrss

Benimde adetim 3 gün geçti test yaptım negatif, kan testi verdim bakalım dua edin. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…