4 Ağustosta kürtaj oldum. Pcos hastasıyım bu arada. Kürtajdan sonra birkaç ay iki haftada bir adet görüyordum. Normalleşmeye başladı. 5 Kasım'da birkaç gün lekelenme geldi ve kesildi. 17 Kasım da Hamile miyim diye idrarda negatif çıktı ama kan testi verdim 0.292 çıktı. Ümidi kestim kesin adet olurum dedim bekledim ama olmadım belirtiler başladı psikolojik sandım ama 30 Kasım da idrar testi yaptım belirgin bir silik olmasına rağmen inanamadım bir tane daha yaptım yine aynı şekilde çıktı. Sizce var mıdır? Çok korkuyorum kan testi vermeye dua edin.
Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Söyle söyliyeyim bende kürtaj oldum 1 2 sene oldu, ben ondan sonra uzun bir süre adet olmadım hemen olmuyorsun çünkü işlem görüyor içini temizliyorlar bebeği alıp, rahmin iyileşme süreci başlıyor ondan sonra ve daha önce hamile olduğun icin vücut hala hcg değeri taşıyor yani az da olsa bu yüzden sen silik çizgi görüyor ve adet olmuyorsun merak etme 4 veya 6 hafta sonra adet göreceksin düzene girer tekrar dan olursun yani kafaya takma canım.4 Ağustosta kürtaj oldum. Pcos hastasıyım bu arada. Kürtajdan sonra birkaç ay iki haftada bir adet görüyordum. Normalleşmeye başladı. 5 Kasım'da birkaç gün lekelenme geldi ve kesildi. 17 Kasım da Hamile miyim diye idrarda negatif çıktı ama kan testi verdim 0.292 çıktı. Ümidi kestim kesin adet olurum dedim bekledim ama olmadım belirtiler başladı psikolojik sandım ama 30 Kasım da idrar testi yaptım 2 3 dk içerisinde belirgin bir silik çizgi çıktı böyle olmasına rağmen inanamadım bir tane daha yaptım yine aynı şekilde çıktı. Sizce var mıdır? Çok korkuyorum kan testi vermeye dua edin.
Merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Söyle söyliyeyim bende kürtaj oldum 1 2 sene oldu, ben ondan sonra uzun bir süre adet olmadım hemen olmuyorsun çünkü işlem görüyor içini temizliyorlar bebeği alıp, rahmin iyileşme süreci başlıyor ondan sonra ve daha önce hamile olduğun icin vücut hala hcg değeri taşıyor yani az da olsa bu yüzden sen silik çizgi görüyor ve adet olmuyorsun merak etme 4 veya 6 hafta sonra adet göreceksin düzene girer tekrar dan olursun yani kafaya takma canım.
Evet bende şimdi tekrar tekrar okudum düşünüyorum beta hcg de bebek yok demek değerinden kaynaklı, silik çıkıyor. Ya kürtaj ile sonlandirdigi için çok az da olsa vücutta taşıdığı için idrara yansıyo yada bilmiyorum bak şimdi kafam karıştı ya belki test bozukta olabilir , kesin birşey demek yanlış olur aslında ihtimaller dahilinde demek daha doğruAma 15 gün önce 0,200 lü bişey çıkmış.Silik de çıkmaması gerekir aslında.
Evet bende şimdi tekrar tekrar okudum düşünüyorum beta hcg de bebek yok demek değerinden kaynaklı, silik çıkıyor. Ya kürtaj ile sonlandirdigi için çok az da olsa vücutta taşıdığı için idrara yansıyo yada bilmiyorum bak şimdi kafam karıştı ya belki test bozukta olabilir , kesin birşey demek yanlış olur aslında ihtimaller dahilinde demek daha doğru
Ya bendebi başta okudum sonra yine okuyunca herhalde senle ayni kafa karışıklığını yaşıyoruz aynı şeyler başımıza geldiği için anlayabiliyoruz az da olsa tahmin doğrultusundaEvet çok doğru. Benim sittin sene gitmemişti hcg kürtaj sonrasında. Yani 1 ayı falan geçmişti gitmesi ama hcg de vardı çizgi de vardı. Bunda hcg yok kafam karıştı.
Benim de şuan 2 çizgi çıkıyor ama 2.çizgiler hep silik 1i daha görünür 2.si cok silik , 2 test yaptım en son ekim ayında adet gördüm dün ve bugün yarın kan testi yapacağım bakalım var mı yok mu test ne kadar doğru göreceğiz. inşallah hamileyimdir4 Ağustosta kürtaj oldum. Pcos hastasıyım bu arada. Kürtajdan sonra birkaç ay iki haftada bir adet görüyordum. Normalleşmeye başladı. 5 Kasım'da birkaç gün lekelenme geldi ve kesildi. 17 Kasım da Hamile miyim diye idrarda negatif çıktı ama kan testi verdim 0.292 çıktı. Ümidi kestim kesin adet olurum dedim bekledim ama olmadım belirtiler başladı psikolojik sandım ama 30 Kasım da idrar testi yaptım 2 3 dk içerisinde belirgin bir silik çizgi çıktı böyle olmasına rağmen inanamadım bir tane daha yaptım yine aynı şekilde çıktı. Sizce var mıdır? Çok korkuyorum kan testi vermeye dua edin.
Fotoğraf var mı?
Üç gün sonra 4 ay olacak benimde işte :')Evet çok doğru. Benim sittin sene gitmemişti hcg kürtaj sonrasında. Yani 1 ayı falan geçmişti gitmesi ama hcg de vardı çizgi de vardı. Bunda hcg yok kafam karıştı.
Evet tek çizgiydi dün yaptım hemde iki tane test yaptım aynı şekilde çıktılar 2 dk içerisinde çizgi göründü hiç beklemedim
Evet tek çizgiydi dün yaptım hemde iki tane test yaptım aynı şekilde çıktılar 2 dk içerisinde çizgi göründü hiç beklemedim
Yarın tekrar kan testi verecem lütfen dua edin bana kızlarHamilelik olabilir bence.
Yarın tekrar kan testi verecem lütfen dua edin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?