BEta hcg lütfen yardım

oburixs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
84
27
88
38
MErhaba arkadaslar.Adetim 2 gün gecikti dün kan verdim ama sonuç negatif..en son birliktelik pazar günü yaşamiştim.sizce bu ay ümitlenmelimiyim yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ? Sizce çokmu erken ?

MErhaba arkadaslar.Adetim 2 gün gecikti dün kan verdim ama sonuç negatif..en son birliktelik pazar günü yaşamiştim.sizce bu ay ümitlenmelimiyim yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ? Sizce çokmu erken ?
İlişkiden en az 10 gün sonra kana geçiyor hcg erken yaptırmışsın 1 hafta bekle

dr git söktürücü verirse bir kaç gün daha bekle hemn içme belli olmaz

İlişkiden en az 10 gün sonra kana geçiyor hcg erken yaptırmışsın 1 hafta bekle
2 gündür adet olmus hissi geliyo ama tuvalete gidiyorum berrak akıntı tarzı bişi çok az ama ama adet sancısı felan hiç yok sizce olma şansım varmı hamile ? Kasım ayında kimyasal geçirdim

2 gündür adet olmus hissi geliyo ama tuvalete gidiyorum berrak akıntı tarzı bişi çok az ama ama adet sancısı felan hiç yok sizce olma şansım varmı hamile ? Kasım ayında kimyasal geçirdim
Kesin bsy diyemem bekle en az 1 hafta sonra kan ver emin ol benm akıntım yoktu çünkü adet ağrısından başka bir şeyim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…