Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz adetiniz geçti miMerhaba dün evde ki gebelik testimin 2. Çizgisi silik çıkmıştı. Bugün kan verdim sonuçç bu çıktı. Pazartesi için tekrar çağırdı doktor. Değerleri böyle çıkıp yükselen var mı?
İnşallah çok teşekkür ederimDeğer önemli değil canım. Betssı 5 ve üzeri olanlar hamile sayılıyor. Önemli olan artışı. Onu kontrol et. İnşallah seninledir bebeğin
Adet günüm bugün normalde. Ama beklediğim ve şüphelendiğim için test yaptım dün bugün de kan verdimHamilesiniz adetiniz geçti mi
Zaten önemli olan sağlıklı bir gebelik olması daha bu gün okudum bi kadının hamile kalmış ama artış güzel olmamış sonra doktor 1 hafta içinde düşer demiş kadında düşsün diye o kadar uğraşmış ve başka doktora gitmişti sanırım o da bebeğin kalp atışını dinletmiş anneyeAdet günüm bugün normalde. Ama beklediğim ve şüphelendiğim için test yaptım dün bugün de kan verdimsabırsızlık başa bela
Allah uzun ömür versin kızınızla birlikteadet günü 52 çıkan sonucla
dün kızımın 13 yaşını kutladık , önemli olan 2 katı artması sağlıkla dogsun bebegin
Allah ol derse olur. O yüzden pozitif düşünmeye çalışıyorum, inş hayırlısıyla değerler artıcakZaten önemli olan sağlıklı bir gebelik olması daha bu gün okudum bi kadının hamile kalmış ama artış güzel olmamış sonra doktor 1 hafta içinde düşer demiş kadında düşsün diye o kadar uğraşmış ve başka doktora gitmişti sanırım o da bebeğin kalp atışını dinletmiş anneye
Olabilir doğru benim sonucum da 1 hafta sonra belli olucak eğer hamile isem 2 haftalıkken öğrenmiş olacağımAllah ol derse olur. O yüzden pozitif düşünmeye çalışıyorum, inş hayırlısıyla değerler artıcakçok erken öğrendim sadece. Eminim biraz daha bekleseydim değerler fazla çıkardı. Ben acele ettim
![]()
Benimde 28.74 çıktı bu akşam verdim enabizdan öğrendim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbimMerhaba dün evde ki gebelik testimin 2. Çizgisi silik çıkmıştı. Bugün kan verdim sonuçç bu çıktı. Pazartesi için tekrar çağırdı doktor. Değerleri böyle çıkıp yükselen var mı?
Benim 28 çıkmıştı iki gün sonra 126 çıktı bı hafta sonrada keseyi gördük şuan 6 haftaligim sende hamilesinMerhaba dün evde ki gebelik testimin 2. Çizgisi silik çıkmıştı. Bugün kan verdim sonuçç bu çıktı. Pazartesi için tekrar çağırdı doktor. Değerleri böyle çıkıp yükselen var mı?