Beta Hcg me bakar mısınız 🙏

Meloo24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
38
30
8
27
Merhaba dün evde ki gebelik testimin 2. Çizgisi silik çıkmıştı. Bugün kan verdim sonuçç bu çıktı. Pazartesi için tekrar çağırdı doktor. Değerleri böyle çıkıp yükselen var mı?

Eklentiler

• IMG_20201211_121445.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 2.526
Merhaba dün evde ki gebelik testimin 2. Çizgisi silik çıkmıştı. Bugün kan verdim sonuçç bu çıktı. Pazartesi için tekrar çağırdı doktor. Değerleri böyle çıkıp yükselen var mı?
Hamilesiniz adetiniz geçti mi

Değer önemli değil canım. Betssı 5 ve üzeri olanlar hamile sayılıyor. Önemli olan artışı. Onu kontrol et. İnşallah seninledir bebeğin

adet günü 52 çıkan sonucla

dün kızımın 13 yaşını kutladık , önemli olan 2 katı artması sağlıkla dogsun bebegin

Adet günüm bugün normalde. Ama beklediğim ve şüphelendiğim için test yaptım dün bugün de kan verdim sabırsızlık başa bela
Zaten önemli olan sağlıklı bir gebelik olması daha bu gün okudum bi kadının hamile kalmış ama artış güzel olmamış sonra doktor 1 hafta içinde düşer demiş kadında düşsün diye o kadar uğraşmış ve başka doktora gitmişti sanırım o da bebeğin kalp atışını dinletmiş anneye

Allah ol derse olur. O yüzden pozitif düşünmeye çalışıyorum, inş hayırlısıyla değerler artıcak çok erken öğrendim sadece. Eminim biraz daha bekleseydim değerler fazla çıkardı. Ben acele ettim

Olabilir doğru benim sonucum da 1 hafta sonra belli olucak eğer hamile isem 2 haftalıkken öğrenmiş olacağım

Benimde 28.74 çıktı bu akşam verdim enabizdan öğrendim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim

Eklentiler

• IMG_20201225_001249.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 540
Benim 28 çıkmıştı iki gün sonra 126 çıktı bı hafta sonrada keseyi gördük şuan 6 haftaligim sende hamilesin

benim iki gebeliğimde düşük değerle başladı biri 37 diğeri 39 elhamdülillah ilkini doğurdum ikincisinde sağlıkla devam ediyor değer düşük diye korkmayın, gebelik yeni olduğu için düşük şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…