Beta hcg nasil sizce?

Kardelencicegimm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
749
759
23
42
Hanimlar merhaba Beta hcg 22 Aralik'ta 156 idi. Bugun ise 408 cikti iyi mi kotu mu? Dr. Cevap alamadim daha. Tel ile gorusecegiz. Bekliyorum. Bir de bugun dalginligima geldi camasir legeni kaldirdim. Bisi olur mu. Anksiyete var bende biraz. Kafama taktim simdi. 😢

Evet sonucun güzel 2 katı artmış kafana takma birsey olmaz Allahın izniyle saglikla kucagina al insallah bizlere de dua et senin duan kabul olur
Tesekkurler rahatladim biraz. 🤗 Etmez miyim. Her gece yasin de okuyorum. Allah bekleyen, dileyen butun anne adaylarinin sesini duysun insallah kucaklarinizi doldursun.

Sanırım bu anksiyete olayı bende de var ya, kim ne derse desin olumsuz bişeyi oturup düşünmeye bayılıyorum (!)
Bir sorun olacağını düşünmüyorum, bir doktor demişti ki, eğer bebek doğmaya karar verdiyse, yukarı kalkmak yere eğilmek ya da bazı şeyleri kaldırmak vs. buna engel değildir. Eğer siz birşey kaldırdığınız için çocuk düştüyse, o zaman düşecektir, bahanesi olmuştur.

Sanırım bu anksiyete olayı bende de var ya, kim ne derse desin olumsuz bişeyi oturup düşünmeye bayılıyorum (!)
Bir sorun olacağını düşünmüyorum, bir doktor demişti ki, eğer bebek doğmaya karar verdiyse, yukarı kalkmak yere eğilmek ya da bazı şeyleri kaldırmak vs. buna engel değildir. Eğer siz birşey kaldırdığınız için çocuk düştüyse, o zaman düşecektir, bahanesi olmuştur.
Mantıkli aslinda moral oldu bana..🤗

Back
X