Beta hcg nasıl

arcyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
10
3
1
27
Kızlar merhaba adetime bir gün varken beta hcg 790 çıktı 3 gün sonra 8028.41 çıktı sizce normal mi herkes ikiz olabilir diyor. Şuan çok yoğun kalp sıkışması ve nefes darlığı çekiyorum 7 haftalık oldum doktor tek kese tek kalp atışı duydu sonradan değişir mi

2 hafta sonra kontrole giderseniz kesinleşir yada son kontrolden 10 gün sonra bazen ikinci kese sonradan gözükebiliyor değeriniz baya yüksek cıkmıs hayırlısı olsun Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin

Amin inşallah teşekkür ederim bir çok kişi umutlanma diyor ama bakalım hayırlısı

Çok fazla yükselmiş ikinci kese bazen sonradan gözüküyor Allah gönlünüze göre versin

Merhaba benim tecrübem yok ama ikiz olabilir değer baya tavan yapmış maşallah eğer doktorun bir problem görmüyorsa stresse girme, ama nefes darlığı ve kalp sıkışmasını doktora söyle inşallah söylemişsindir 7 haftalık daha çok yeni ve hani ağırlık yapacak kadar büyük bile değil karnın piskolojik olabilir yada baktır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…