Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal da olabilir dedi olmaya da bilir sağlıklı ilerleyebilir dedi ama 2 ay önce kimyasal yaşadığım için ister istemez korku oluşuyor.Artış iyi ama genel olarak düşük geldi bana
Sağlıkla ilerler inşallah.Geç döllenme olmuştur
Merhaba nasıl son durum benimde düşük cıktıdaSağlıkla ilerler inşallah.![]()
Artış iyi.. bende 28 ile öğrendim bir hafta gecikmeyle. Şuanda çok şükür 6 aylık hamileyimMerhaba gecikmenin 7.günü beta 21.6 çıktı gecikmenin 9.günü 51.2 çıktı artışı nasıl acaba? Polikistik over var aynı zaman da.
Merhaba şuan 130 a kadar çıktık 2 günde iki kattan fazla artıyor nerdeyse ama hala düşük olduğu için şuan sadece beta takibi yapıyoruz.Merhaba nasıl son durum benimde düşük cıktıda
İçime su serptiniz gerçekten herkes düşük dediği için insan korkuyor.Artış iyi.. bende 28 ile öğrendim bir hafta gecikmeyle. Şuanda çok şükür 6 aylık hamileyimhayırlı uğurlu olsun
2 ay kendime ovulasyon testi yapmıştım hiç pozitif alamamıştım olmuyor diye testi bıraktım ama kesin geç döllenme çünkü hiçbir zaman, zamanında yumurtlamadım hatta diyorum ya 2 ay ovulasyon testinden pozitif bile almadım.Amin, inşallah.Pcostan dolayı 20+ günlerde yumurtlamış olabilirsiniz, sabırl beta takibine devam inşallah sağlıkla ilerler
Pcosta ovulasyon testleri çok yanıltıyor lh dalgalanmaları olduğu için, kimyasalsa zaten 3-4 güne belli eder kendini2 ay kendime ovulasyon testi yapmıştım hiç pozitif alamamıştım olmuyor diye testi bıraktım ama kesin geç döllenme çünkü hiçbir zaman, zamanında yumurtlamadım hatta diyorum ya 2 ay ovulasyon testinden pozitif bile almadım.Amin, inşallah.
Ben hiç pozitif görmedim.1 hafta olcak yarın 2 günde bir 2 katının üstü artıyor ama inşallah kimyasala dönmez.Pcosta ovulasyon testleri çok yanıltıyor lh dalgalanmaları olduğu için, kimyasalsa zaten 3-4 güne belli eder kendini
Döngünüzün kaçıncı günündesinizBen hiç pozitif görmedim.1 hafta olcak yarın 2 günde bir 2 katının üstü artıyor ama inşallah kimyasala dönmez.
Gecikmenin 13.günü bugün 420 değerimDöngünüzün kaçıncı günündesiniz
Gecikme değilde döngü gününüzü sormuştum yani 30gün sürüyorsa 37. Gündeyim 50. Gündeyim vs gibi. Değeriniz çok güzel artmış kimyasal gibi durmuyorGecikmenin 13.günü bugün 420 değerim
Benim döngüm çok değişken ama öğrendiğim de 35.gündeydim döngümün.Gecikme değilde döngü gününüzü sormuştum yani 30gün sürüyorsa 37. Gündeyim 50. Gündeyim vs gibi. Değeriniz çok güzel artmış kimyasal gibi durmuyor
Merhaba nasıl durum yükseliyor muBenim döngüm çok değişken ama öğrendiğim de 35.gündeydim döngümün.
Merhaba evet 30 Mayıs'ta 552 idi bugün 1724 e çıkmış 1 haftadır hep iki katına arttı inşallah her şey yolundadır.Merhaba nasıl durum yükseliyor mu
Oyy maşallahMerhaba evet 30 Mayıs'ta 552 idi bugün 1724 e çıkmış 1 haftadır hep iki katına arttı inşallah her şey yolundadır.![]()