• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG ne zaman yükselmeye başlar?

Ozturk886

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
186
56
13
28
Kızlar merhaba. Son regl tarihim 18 Haziran. Genellikle 29 günde bir regl oluyorum. İki gündür iç camasirimda kahverengi mi desem siyah mi desem bilemedigim koyu renkli lekeler görüyorum. Bu regl başlangıcı da olabilir diye düşünüyorum. Malum iki belirtilerde birbiri ile benziyor. Sormak istediğim şu ki beta HCG değeri hangi olaydan sonra yükselmeye başlıyor? Eğer bu yerleşme kanaması ise şuan kanda beta değeri var demek mi oluyor? Yani idrar testi yapsam çıkar manasına mi geliyor?

Kızlar merhaba. Son regl tarihim 18 Haziran. Genellikle 29 günde bir regl oluyorum. İki gündür iç camasirimda kahverengi mi desem siyah mi desem bilemedigim koyu renkli lekeler görüyorum. Bu regl başlangıcı da olabilir diye düşünüyorum. Malum iki belirtilerde birbiri ile benziyor. Sormak istediğim şu ki beta HCG değeri hangi olaydan sonra yükselmeye başlıyor? Eğer bu yerleşme kanaması ise şuan kanda beta değeri var demek mi oluyor? Yani idrar testi yapsam çıkar manasına mi geliyor?
Evet bebek rahme yerleştiği andan itibaren beta yükselir bence adet gününüzü bekleyin idrar testi için

Evet bebek rahme yerleştiği andan itibaren beta yükselir bence adet gününüzü bekleyin idrar testi için
Prefertil ultra erken gebelik testini duydunuz mu hiç? Yani doğruluk payı var mı acaba bu testlerin. Yaptım negatif çıktı da...

Şahsen ben o erkenn gebelik testlerine güvenmiyorum 5 TL'lik kaset testler onlardan daha iyi
Bilemedim bir üzüldüm nedense... Yerleşme kanaması da olduğunu düşünmedim açıkçası. Umudum birazcık gitti gibi.

Ben regl gecikmesinden bir gün sonra yapmıştım ilk testi çok silik çizgi çıkınca bekledim. Ertesi aksam tekrarladım, oldukca koyu çıktı. Sabah kan testi vermeye gitmiştim. Regl gecikmesi 3.günü kan testi vermiş oldum. Betam çok yüksek çıkmıştı 17 binlerde.
Umarim sizinde vardır. Moralinizi bozmayın bir iki gün en azindan regliniz geçerse deneyin.

Ben regl gecikmesinden bir gün sonra yapmıştım ilk testi çok silik çizgi çıkınca bekledim. Ertesi aksam tekrarladım, oldukca koyu çıktı. Sabah kan testi vermeye gitmiştim. Regl gecikmesi 3.günü kan testi vermiş oldum. Betam çok yüksek çıkmıştı 17 binlerde.
Umarim sizinde vardır. Moralinizi bozmayın bir iki gün en azindan regliniz geçerse deneyin.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten. Bekleyelim bakalım ne olacak 🤲🏻

Bakar mısıniz adetim bir gün gecikti bu testler gerçekten yanıltıyor mu acaba beta alt sınırları farklı galiba hepsi de erken gebelik testi . Aradan bir gün geçti daha koyu olması gerekmez miydi korkuyorum kimyasal mi acaba? Yarın kan vereceğim ama gidip normal test mi alsam

Eklentiler

• IMG_20220716_073412.webp
    IMG_20220716_073412.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 313
  • IMG_20220717_151346.webp
    IMG_20220717_151346.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 244
Back
X