Gebeliğe Hazırlık BETA HCG NEGATİF

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_Safderun_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
157
89
53
30
Merhabalar. Benim adetim 9 gün gecikti. İdrar testi yaptığımda pozitif çıktı. Kan testinde ise 0.24 negatif. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba. Koku hassasiyeti, kasik batmalari, bas dönmesi yasiyorum. Acaba test yanlış olabilir mi ?

İkisi de hatalı olabilir. Ama genelde kan testleri doğru oluyor. Tekrarlamalısınız

Geç döllenme olmuş olsa adet gecikmesi 9 güne kadar çıkması lazımdı değil mi coktan? Tekrarlayacagim kan testini. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Stresten falan da gecikebilir ya da hamile kalmak isteyince de oluyor bazen.
Ama testlerin 2sinde de pozitif çıkınca kan testini tekrarlardım ben olsam.
Teşekkür ederim bugün tekrarlayacagim. Korku, endise, gebe kalma isteği hepsi var malesef. Kan pıhtısı yüzünden bir bebegim karnimda öldü. Stresten de olabilir yani.

Kızlar benimde başıma şöyle bir olay geldi.22 eylülde embriyo transferi yapıldı bana.3 ekimde beta hcg 0,65 çıktı. doktorumda gebe değilsin ilaçları kullanma dedi.Çok üzüldüm beynim durdu. İlaçları bıraktım ve 8 ekimde adet oldum.O akşam adetimle beraber doku parçası gördüm pedde. Şİmdi aklıma dehşet bir soru takıldı.Acaba embriyo tutunmuştu da kan testi yanlış ölçüldü ve ben progestan ve estrofem ilaçlarını bıraktığım için mi düşük mü yaşadım.Aklımdan çıkmıyor bu soru

Tutunmuş olsa sen ilaçları kullanmasan da devam ederdi merak etme. O ilaçlar bi yerden sonra hep önlem olarak kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…