Beta hcg negatif

evrim19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
6
1
1
Merhaba. Ben kendimi bildim bileli düzenli adet olurum. İlk kez bu ay çocuk yapmayı denedik. Normalde adet kanamam 5-6 gün sürerdi. 6.gün normal lekelenme olurdu. bu ay 2 gün sürdü ve yerleşme kanaması gibi değil bildiğiniz yoğun bir şekilde adet oldum ama 3. Gün birden lekenlemeye geçti ve 4.gün de direkt bitti. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Kan testi yaptırdım onda da beta hcg 0.6 yani negatif çıktı. Öyle olunca da tekrar test yapmanın bir manasını göremiyorum ama hala da acaba mı diyorum. Sizce durum nedir

Gebelik düşündüğünüz için o yolu demediğinizi için vücudunuz hormonları illaki değişiyor yerleşme kanaması damla şeklinde oluyo ve reglden önce geliyo hormonlardan dolayı bu ay az olmuşsunuz diğer aya düzene girer

Belki sıcaklıklardan da kaynaklanıyordur hiç bilmiyorum valla insanın bazen dengesi şaşıyor

Ben de böyle düşündüm aslında ama öyleyse de umarım düzene girer teşekkürler

Ben bunu şöyle yorumluyorum. Vücudunuz kendini gebeliğe hazırlıyor. Bir sonraki ay yumurtlama günlerinizi değerlendirin. Benimde geçen ay 3 gün sürdü. Bu ay hamilelik belirtilerim var ancak bat 12 ağustos o yüzden bekliyorum

Sizinkine benzer gibi o zaman. Süreciniz hakkında beni bilgilendirirseniz benim için de iyi olur eğer istiyorsanız inşallah sizinki bu ay hamileliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…