Beta hcg nin % 70 lerdr artmasi :(

emine525252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
58
19
3
37
Arkadaşlar benim beta hcg değerim
10.11 49
12.11 109
13.11 158
14.11 222 cikti yani sanki tam.2 katı artmıyor gibi bu durumu yaşayan olup sağlıklı devam eden oldu mu

ilk tahlille ikinci arası iki gün diğer ikis 1 gün normal değil mi sizce de 2 günde 2 katı artış bekleniyor sizin tahlil 13 14 sağlıklı bi sonuç alamazsınız bu durumda

İki günde iki kat artmasi gerek..
Biz senin testlere iki günde bı şeklinde bakalım.
10u 49..
12si 109..
14u 222...
Gayet güzel bir artış..hatta iki kat artmış işte. Korkma ... Hayırlı olsun 😊

İki günde iki kat artmasi gerek..
Biz senin testlere iki günde bı şeklinde bakalım.
10u 49..
12si 109..
14u 222...
Gayet güzel bir artış..hatta iki kat artmış işte. Korkma ... Hayırlı olsun 😊
Sanırım malesef normal değil eşimle içimiz de hep bir sıkıntı vardı dün 222 di bu sabah bir kez daha ver3lim dedik malesef 269 cikti :,( bazıları dis gebelik olsa hiç artış olmaz diyor bazıları ise kimyasal olsa değer yükseltiyor aksine düşüyor diyorlar suanda cok kötü oldum

Sanırım malesef normal değil eşimle içimiz de hep bir sıkıntı vardı dün 222 di bu sabah bir kez daha ver3lim dedik malesef 269 cikti :,( bazıları dis gebelik olsa hiç artış olmaz diyor bazıları ise kimyasal olsa değer yükseltiyor aksine düşüyor diyorlar suanda cok kötü oldum
Seni çok iyi anlıyorum ama stresi üzerine kendin çekiyorsun😔 hergün neden test veriyorsun... Azcik sabret.. belki dediğin gibi yolunda değildir ama yinede iyi bir doktora denk geldiyse beklemen gerektiğini söylemesi gerek

Karın kaşık ağrısı oluyormuydu
Ben kasik ve bel ağrısından her saniye ay adet oldum şimdi geliyor hep böyle devam etti halen de aynı şekilde bel ağrım çok var 6+3 oldum ama 4.haftadan beri aynı bana doktorum değerin düşmediği müddetçe ve çok bariz şekilde az bir atış olmadığı müddetçe %60 artış da bizim kabulumuz dedi sizin değeriniz nasıl kac kac artıyor

Ben kasik ve bel ağrısından her saniye ay adet oldum şimdi geliyor hep böyle devam etti halen de aynı şekilde bel ağrım çok var 6+3 oldum ama 4.haftadan beri aynı bana doktorum değerin düşmediği müddetçe ve çok bariz şekilde az bir atış olmadığı müddetçe %60 artış da bizim kabulumuz dedi sizin değeriniz nasıl kac kac artıyor
40
64
133
374
500

Bugünde 682 çıktı doktor dış gebelik dedi üniversite ye yolladi üniversite de rahimde sağlıklı yerde 4mm kese göründü bu işten jisey anlamadim
Suanda dış gebelik olmadığına çok sevindim.kese de görünmüş çok şükür burda beta değeri çok az artıp bebeğini sağlıkla kucağına almış çok kişi var bir de özel bir hastaneye gidin isterseniz vajinadan bakılsın en net ordan gözüküyor

Suanda dış gebelik olmadığına çok sevindim.kese de görünmüş çok şükür burda beta değeri çok az artıp bebeğini sağlıkla kucağına almış çok kişi var bir de özel bir hastaneye gidin isterseniz vajinadan bakılsın en net ordan gözüküyor
Özel hastane dış gebelik dedi zaten hiç bakmadan üniversite vajinal muayene yaptı 4.4 mm kese dedi

Back
X