- 14 Ekim 2022
- 58
- 19
- 3
- 37
- Konu Sahibi emine525252
-
İki kat artiyor zaten, 2 gundeArkadaşlar benim beta hcg değerim
10.11 49
12.11 109
13.11 158
14.11 222 cikti yani sanki tam.2 katı artmıyor gibi bu durumu yaşayan olup sağlıklı devam eden oldu mu
Sanırım malesef normal değil eşimle içimiz de hep bir sıkıntı vardı dün 222 di bu sabah bir kez daha ver3lim dedik malesef 269 cikti :,( bazıları dis gebelik olsa hiç artış olmaz diyor bazıları ise kimyasal olsa değer yükseltiyor aksine düşüyor diyorlar suanda cok kötü oldumİki günde iki kat artmasi gerek..
Biz senin testlere iki günde bı şeklinde bakalım.
10u 49..
12si 109..
14u 222...
Gayet güzel bir artış..hatta iki kat artmış işte. Korkma ... Hayırlı olsun
Seni çok iyi anlıyorum ama stresi üzerine kendin çekiyorsunSanırım malesef normal değil eşimle içimiz de hep bir sıkıntı vardı dün 222 di bu sabah bir kez daha ver3lim dedik malesef 269 cikti :,( bazıları dis gebelik olsa hiç artış olmaz diyor bazıları ise kimyasal olsa değer yükseltiyor aksine düşüyor diyorlar suanda cok kötü oldum
Benim.normale döndü sonra 2kat arttı sıkmayın canınızıBende aynı sorunu yasiyorum çok yoruldum hcg den
Karın kaşık ağrısı oluyormuyduBenim.normale döndü sonra 2kat arttı sıkmayın canınızı
Bide sizin 2kat artmış normalde siz hergun verdiğiniz için öyle çıkmışBenim.normale döndü sonra 2kat arttı sıkmayın canınızı
Ben kasik ve bel ağrısından her saniye ay adet oldum şimdi geliyor hep böyle devam etti halen de aynı şekilde bel ağrım çok var 6+3 oldum ama 4.haftadan beri aynı bana doktorum değerin düşmediği müddetçe ve çok bariz şekilde az bir atış olmadığı müddetçe %60 artış da bizim kabulumuz dedi sizin değeriniz nasıl kac kac artıyorKarın kaşık ağrısı oluyormuydu
40Ben kasik ve bel ağrısından her saniye ay adet oldum şimdi geliyor hep böyle devam etti halen de aynı şekilde bel ağrım çok var 6+3 oldum ama 4.haftadan beri aynı bana doktorum değerin düşmediği müddetçe ve çok bariz şekilde az bir atış olmadığı müddetçe %60 artış da bizim kabulumuz dedi sizin değeriniz nasıl kac kac artıyor
Aslında sadece ilk artış biraz düşük sonra 2 kat olmuş gibi40
64
133
374
500
500 de 2 kat artış olmadı şimdi kan verdim bekliyorum 48 saatlik sonucuAslında sadece ilk artış biraz düşük sonra 2 kat olmuş gibi
Insallah buraya da güzel sonucu paylaşır siniz bende bekliyor olucam500 de 2 kat artış olmadı şimdi kan verdim bekliyorum 48 saatlik sonucu
Bugünde 682 çıktı doktor dış gebelik dedi üniversite ye yolladi üniversite de rahimde sağlıklı yerde 4mm kese göründü bu işten jisey anlamadimInsallah buraya da güzel sonucu paylaşır siniz bende bekliyor olucam
Suanda dış gebelik olmadığına çok sevindim.kese de görünmüş çok şükür burda beta değeri çok az artıp bebeğini sağlıkla kucağına almış çok kişi var bir de özel bir hastaneye gidin isterseniz vajinadan bakılsın en net ordan gözüküyorBugünde 682 çıktı doktor dış gebelik dedi üniversite ye yolladi üniversite de rahimde sağlıklı yerde 4mm kese göründü bu işten jisey anlamadim
Özel hastane dış gebelik dedi zaten hiç bakmadan üniversite vajinal muayene yaptı 4.4 mm kese dediSuanda dış gebelik olmadığına çok sevindim.kese de görünmüş çok şükür burda beta değeri çok az artıp bebeğini sağlıkla kucağına almış çok kişi var bir de özel bir hastaneye gidin isterseniz vajinadan bakılsın en net ordan gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?