Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdiğiniz saat ve laboratuvar bile fark eder. 2 günde bir tekrarlayın testi, umudunuzu yitirmeyin. Dilerim sağlıkla ilerlerGün aşırı sonuç değil 24 ünde kan tahlili yaptırdım ve 25 inde baktırdım yani bugün…Böyle olupta yükselen var mı?
Doktorumda öyle söyledi inşallah öyle olur dua ediyorum…Kan verdiğiniz saat ve laboratuvar bile fark eder. 2 günde bir tekrarlayın testi, umudunuzu yitirmeyin. Dilerim sağlıkla ilerler![]()
Herkesin bünyesi farklıdır. Bazısında %50 artar, bazısında %60-70. Lütfen kimseyle kıyaslayıp üzülmeyin.Doktorumda öyle söyledi inşallah öyle olur dua ediyorum…Teşekkür ederim
![]()
Doğru söylüyosunuz…Cuma tekrar yap dedi doktor o zaman belli olur zaten…Herkesin bünyesi farklıdır. Bazısında %50 artar, bazısında %60-70. Lütfen kimseyle kıyaslayıp üzülmeyin.
Bana düşük gibi geldi sonucunuz ama umarım ilerlerGün aşırı sonuç değil 24 ünde kan tahlili yaptırdım ve 25 inde baktırdım yani bugün…Böyle olupta yükselen var mı?
Sonuç ilkine göre düşük sorun o zaten yüksek çıkması lazımdı…Çok üzgünüm…Cuma tekrar bak dedi doktor artık o gün belli olucak zaten…hayırlısı olur umarım……Bana düşük gibi geldi sonucunuz ama umarım ilerler
Hayırlısı olsun kaç embriyo transfer edilmiştiSonuç ilkine göre düşük sorun o zaten yüksek çıkması lazımdı…Çok üzgünüm…Cuma tekrar bak dedi doktor artık o gün belli olucak zaten…hayırlısı olur umarım……
Tek embriyo…Zaten tek bitanesi döllenmişti 5 yumurtadan…Sorun olmamasına rağmen spermle biraraya gelince döllenememiş diğerleri…Bazen olurmuş öyle…Ama bu demek sil baştan başlanıcak her şeye…Yorucu ve üzücüHayırlısı olsun kaç embriyo transfer edilmişti
Umudunu kaybetme yorucu ama olana kadar tekrar denemek zorundasın zorlu bir yolculuk tüp bebek süreci sonunda mutlu olacaksınTek embriyo…Zaten tek bitanesi döllenmişti 5 yumurtadan…Sorun olmamasına rağmen spermle biraraya gelince döllenememiş diğerleri…Bazen olurmuş öyle…Ama bu demek sil baştan başlanıcak her şeye…Yorucu ve üzücü
Mecburen yapıcam pes etmek yok tabi ki…Ama ruhum yoruldu çok üzüldüm bu değere…Çok sevinmiştik…Allah kimseye bu hayalkırıklığını yaşatmasın…Yüksrlmesini bekliyorum bi umut…Umudunu kaybetme yorucu ama olana kadar tekrar denemek zorundasın zorlu bir yolculuk tüp bebek süreci sonunda mutlu olacaksın
Umudunuzu kaybetmeyin evet haklısınız çok üzücü ben de yaşadığım için biliyorumMecburen yapıcam pes etmek yok tabi ki…Ama ruhum yoruldu çok üzüldüm bu değere…Çok sevinmiştik…Allah kimseye bu hayalkırıklığını yaşatmasın…Yüksrlmesini bekliyorum bi umut…
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz…Yaşamayan bilemez gerçekten çok emek harcanıyor ya maddi manevi insan daha üzülüyor o yüzden…Bide çok sevinirken bi anda üzülmek…Çok daha değişik oluyomuş hissiyatı…Umudunuzu kaybetmeyin evet haklısınız çok üzücü ben de yaşadığım için biliyorumolmasa da daha iyi bir şekilde başlarsınız önemli olan sizin sağlığınız yerinde olsun
Evet tüp bebek yaptırmayan biri anlayamaz Bunu sağlığınız yerinde olsun yeterki ama inşallah yükselirÇok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz…Yaşamayan bilemez gerçekten çok emek harcanıyor ya maddi manevi insan daha üzülüyor o yüzden…Bide çok sevinirken bi anda üzülmek…Çok daha değişik oluyomuş hissiyatı…
Ah İnşallah çook teşekkür ederimEvet tüp bebek yaptırmayan biri anlayamaz Bunu sağlığınız yerinde olsun yeterki ama inşallah yükselir![]()