Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bayanlar 3 gün önce hcg kan verdim 40. Çıktı 3 gün sonra verdiğimde 222 olmuş normal mi bu artış acaba bana yardımcı olurmusunuz bir de bu değerlerle cinsiyet belli olabiliyor mu
Merhabalar bayanlar 3 gün önce hcg kan verdim 40. Çıktı 3 gün sonra verdiğimde 222 olmuş normal mi bu artış acaba bana yardımcı olurmusunuz bir de bu değerlerle cinsiyet belli olabiliyor mu
Evet yükseliş normal hanım efendi daha kese görünmedi kalp atışı duyulmadı hamile olduğuz bile kesin degilken hele bismillah ne cinsiyeti derdine düştünüz
Bayanlar Ben zaten cinsiyetle değerlerin bir alakası olur mu diye merak ettim yoksa biliyorum şuan çok çok erken olduğunu ayrıca gebe insan illa merak eder cinsiyeti illa kız ya da erkek olsun diye söylesem haklısınız bu kadar sert yargı saçma bence
Bayanlar Ben zaten cinsiyetle değerlerin bir alakası olur mu diye merak ettim yoksa biliyorum şuan çok çok erken olduğunu ayrıca gebe insan illa merak eder cinsiyeti illa kız ya da erkek olsun diye söylesem haklısınız bu kadar sert yargı saçma bence
Valla sert tepki vermedik aslında degerin cinsiyetle alakası yok şuan için daha gebeliginizle kese oluşacak kalp atışı duyulacak o zaman tam anlamıyla hamilesiniz deniliyor zaten cinsiyetine dahaa cooook bazen öyle hemende cinsiyet belli olmuyor benimki 18 haftamda belli oldu mesela