Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmayın daha önce sıkıntı oldu diye bu gebeliginiz de aynısı olacak diye birşey yok.Son adet tarihim baslangıcı 6aralık bugünde adet günümdü beta degerim 104 cıktı sizce normalmi?ilk gebeligim kürttaj oldum ikinci gebeligim kimyasal oldu korkmuyor degilim.![]()
İnşallah.doktor için erken sanırım dahaKorkmayın daha önce sıkıntı oldu diye bu gebeliginiz de aynısı olacak diye birşey yok.
2 gün sonra tekrar aynı yerde aynı saatlerde test verin. Artışınıza baktırın
.
Şuan biraz erken evet.İnşallah.doktor için erken sanırım daha
Teşekkür ederm çarsamba günü testi tekrarlayayımŞuan biraz erken evet.
En az %60 artış olması gerekiyor testler arasında.
Ona göre de 10 gün sonraya randevu alırsınız.
Merhaba bugün test yaptırdım ayın 3nde 104 ckmıstı şimdide 243 çıktı normal artmış degilmiŞuan biraz erken evet.
En az %60 artış olması gerekiyor testler arasında.
Ona göre de 10 gün sonraya randevu alırsınız.
İnşallah saglıkla ilerler bu kez içinizi ferah tutunSon adet tarihim baslangıcı 6aralık bugünde adet günümdü beta degerim 104 cıktı sizce normalmi?ilk gebeligim kürttaj oldum ikinci gebeligim kimyasal oldu korkmuyor degilim.![]()
Cevap için teşekkürlerİnşallah saglıkla ilerler bu kez içinizi ferah tutun2 gun sonra tekrarlayın bhcg yı o zaman belli olur
Cok guzel artmıs boyle ilerlesin hepCevap için teşekkürlertekrarladım bugün 243 çıktı normal değilmi.kaç haftalıktır acaba
İnşallahCok guzel artmıs boyle ilerlesin hepOnu bılemem ama cok yeni daha bhcg 1500 falan olunca vajinal 3000 üzeri deger oldugundada doktorunuz keseyı gorur ona gore randevu verir size zaten
![]()
Bence erken ama sen bilirsin için nasıl rahat edecekse kanama lekelenmem falan yoksa bhcg bıraz daha yukselene kadar bekle istersen ama daha once kayıplar oldugu için içim rahat etmez gitmek isterim dersende git hakkındırİnşallahBugün akşam doktora gidecektim gitmeme gerek yok o zaman henüz
Merhaba ,Merhaba bugün test yaptırdım ayın 3nde 104 ckmıstı şimdide 243 çıktı normal artmış degilmi
Aklımı okuyup yazmışsınızBence erken ama sen bilirsin için nasıl rahat edecekse kanama lekelenmem falan yoksa bhcg bıraz daha yukselene kadar bekle istersen ama daha once kayıplar oldugu için içim rahat etmez gitmek isterim dersende git hakkındır![]()
Teşekkürler inşallahMerhaba ,
Gözünüz aydın
Gayet güzel değeriniz.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Merhaba sizin başka bi konunuzda kromozom testi yaptırdığınızı okudum. Sonuç kaç günde çıktı ve herhangi bi sorun var miydi. Bu gebeliğiniz normal yolla mı oldu ve bebeğiniz nasıl sağlıklı mı. Çok soru sordum ama bende aynı sizin gibi bi kalp durması sonucu düşük birde kimyasal gebelik yaptım. Kromozom testi verdim devlet hastanesine henüz sonuç çıkmadı araştırma içerisindeyim bu yüzden sormak istedimSon adet tarihim baslangıcı 6aralık bugünde adet günümdü beta degerim 104 cıktı sizce normalmi?ilk gebeligim kürttaj oldum ikinci gebeligim kimyasal oldu korkmuyor degilim.![]()
Merhaba bayagi sure gecmiss bakinca binduygulandimMerhaba sizin başka bi konunuzda kromozom testi yaptırdığınızı okudum. Sonuç kaç günde çıktı ve herhangi bi sorun var miydi. Bu gebeliğiniz normal yolla mı oldu ve bebeğiniz nasıl sağlıklı mı. Çok soru sordum ama bende aynı sizin gibi bi kalp durması sonucu düşük birde kimyasal gebelik yaptım. Kromozom testi verdim devlet hastanesine henüz sonuç çıkmadı araştırma içerisindeyim bu yüzden sormak istedim
Yaa maşallah çık sevindim. Kızınıza hayırlı ömürler versin Allah. Karnınızdaki bebeğinizide sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhaba bayagi sure gecmiss bakinca binduygulandimbende kannpihtilasmasi cikti kan pihtilasmasi ertesi gune cikmisti ama diger kromozom testi kizim dogunca ciktii almayada gitmedim bayagi uzun surdu oda sukur saglikli bebegim. gebeliğim boyunca igne vurundum pihtilasma icin.ilk bebegimi dogurdum 15 aylik oldu kizim smdi ikinci bebegime hamileyim
![]()
Tesekkur ederim sizde durumlar nasil kan pihtilasmasi erken cikiyordu sizinki cikmamismi baktinizmiYaa maşallah çık sevindim. Kızınıza hayırlı ömürler versin Allah. Karnınızdaki bebeğinizide sağlıkla kucağınıza alın inşallah.![]()
Benim kan pıhtılaşmasına bakmadı. Benim bir oğlum var 4 yaşında bu yıl ona kardeş istemiştik iki defa düşük olunca işte bide benim anneminde erken doğum ve doğumdan kaynaklı engelli kardeşlerim var bunlarıda doktora anlattım gerekli açıklamayı yapıp kromozom testi istedi. Kardeşlerimin durumunun genetik olmadığını biliyorum doktorda bu şekilde söyledi ama o psikolojiyi biliyorsunuzdur her şeyin altından bir şey arıyor insan. Henüz 13 gün oldu test vereli bakalım nolucakTesekkur ederim sizde durumlar nasil kan pihtilasmasi erken cikiyordu sizinki cikmamismi baktinizmi
Gercekten oyle nerelere baktim kendi kendimi doldurdum böyle gunlerceBenim kan pıhtılaşmasına bakmadı. Benim bir oğlum var 4 yaşında bu yıl ona kardeş istemiştik iki defa düşük olunca işte bide benim anneminde erken doğum ve doğumdan kaynaklı engelli kardeşlerim var bunlarıda doktora anlattım gerekli açıklamayı yapıp kromozom testi istedi. Kardeşlerimin durumunun genetik olmadığını biliyorum doktorda bu şekilde söyledi ama o psikolojiyi biliyorsunuzdur her şeyin altından bir şey arıyor insan. Henüz 13 gün oldu test vereli bakalım nolucak