Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk beta hcg test sonucum 25.9 ikincisi ise 16.7 çıktı ama farklı hastanelerde kan verdim normal midir tekrar kan vermem gerekiyor mu 1 gün aralıkla verdim
İlk beta hcg test sonucum 25.9 ikincisi ise 16.7 çıktı ama farklı hastanelerde kan verdim normal midir tekrar kan vermem gerekiyor mu 1 gün aralıkla verdim
Evet kimyasal gebelik olabilir ama farklı hastanelerde yaptırdığınız için de farklılık göstermiş olabilir aynı yerde yaptırmak önemli nokta burada çünkü. O nedenle ilk veya ikinci verdiğiniz yerde verin tekrar ve artışı ona göre baz alın.