Beta hcg- progesteron...? Her şey çok yabancı...

aassdd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
1.114
1.007
138
Merhaba,
Ben dün idrar testiyle gebe olduğumu öğrendim.Ardından kan testi ile doğrulandı.Dünkü testte betahcg 3107.Bugün anca doktora muayene olabildim.Keseme baktık.Şekilsiz buldu.Tekrar betahcg ve progesteron testi istedi.Akşam baktım netten betahcg 3818 ve progesteron 11.70 ( 2 test arasında 24 saat var anca ) Yarın doktorumla konuşup durumu yorumlayacağız. Ama ben rahat duramıyorum, acaba bana yorum veya tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar olabilir mi? 2 gündür hayatıma yepyeni kavramlar girdi, farklı bi dünyaya girmiş gibiyim.Evet gebeyim ama dış mı, kimyasal mı...Bütün kavramlar başımın etrafında dolaşıyor...:44:

bhcg değeriniz çok güzel. ben 5 haftalıkken 158 idi. hep şüpheli yaklaşıldı, sonra kese görünmedi. kese göründükten sonra boş kese teşhisi kondu. 7 haftalıktı güç bela bbeğin kalp atışı duyuldu. bundan sonra çok rahat bir gebelik geçirdim. bence güzel haberler alacaksınız. en ufak bir şüphenizde başka doktora gidin. Allah tamamına erdirsin.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Hakkımızda her şeyin hayırlısı, ilerde ne olur bilemiyorum ama Allah herkese bu haberi almayı, duymayı nasip etsin.

Ne kadar sancılı bir süreçmiş bu.Filmlerdeki tebrikler hamilesiniz lafı ve 9 ay 10 gün sonra kucağa bebeği verme sahneleri filmde kalıyormuş gerçekten.Ne kadar çelişkili şeyler yaşamışsınız.Bugün doktorun suratına bakıp yani ben gebeyim ama değil mi dediğimde bile yorum yapamam diyor bana.Kendince haklı belki.Ama olay haberi almakla bitmiyormuş, demek ki önümüzde daha neler var.Allah yavrunuzu size, sizi yavrunuza bağışlasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…