B bagde Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Mayıs 2026 Mesajlar 16 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bagde #1 Merhaba, sağlık ocağında dün sabah beta hcg kan testi yaptırdım sonuç e-nabıza ne zaman düşer?
Z zeyyoo Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 1.169 Emoji Skoru 430 Puanlar 53 Yaş 27 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bagde #2 bagde .!.: Merhaba, sağlık ocağında dün sabah beta hcg kan testi yaptırdım sonuç e-nabıza ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... bagde .!.: Merhaba, sağlık ocağında dün sabah beta hcg kan testi yaptırdım sonuç e-nabıza ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... Gün içinde düşmesi lazım genelde öğlenden sonra düşüyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bagde .!.: Merhaba, sağlık ocağında dün sabah beta hcg kan testi yaptırdım sonuç e-nabıza ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... bagde .!.: Merhaba, sağlık ocağında dün sabah beta hcg kan testi yaptırdım sonuç e-nabıza ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... Gün içinde düşmesi lazım genelde öğlenden sonra düşüyor
B bagde Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Mayıs 2026 Mesajlar 16 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bagde #3 zeyyoo .!.: Gün içinde düşmesi lazım genelde öğlenden sonra düşüyor Genişletmek için tıkla... Maalesef bu saate kadar düşmedi. inşallah yarın düşer Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zeyyoo .!.: Gün içinde düşmesi lazım genelde öğlenden sonra düşüyor Genişletmek için tıkla... Maalesef bu saate kadar düşmedi. inşallah yarın düşer