Beta hcg sata gore mi belirleniyor?

Kendi doktorum cok kucuk kese gordu ama emin olmak için pzt gel dedi bende dayanamadm baska bi ozele gittim 5 haftalık keseyi gordu karnımdan boş genelik değilse iki haftaya kalp atısını duyablrsn dedi hayırlsıı cok sukur dış gebelik değil en azından
Aynen hayırlısı çok sevindim. İçinizi ferah tutun çok güzel olacak herşey.

Ama sadece kese gorundu yolk sac ne zaman gorunur peki? Tsk ederim bnde sevndm:)
Karından kese çapı 20 mm civarı olduğunda görünüyormuş. Sizinkisi daha küçüktür tahminen. Belki usg kağıdında görebilirsiniz kaç mm ölçtüğünü.

Evet bende şaşırdım keşke ultrsson kağıdı istedeydim vala o an heycandan aklıma gelmedi:)
Neyse fındığı görünce istersiniz :) oğlum 1 yaşında fındık hali hala buzdolabının üzerinde. Hep imkansız bir an gibi gelirdi bana. 9 haftalık olana kadar diken üstündeydim hep. Hoş sonrasında da şöyle rahat bir gebelik geçirdim diyemem ama buzdolabına astık gidip gidip baktık inanamadık. Hala da arada bakarız. Siz de bakacaksınız inşallah kucağınızda çocuğunuza bak bu senin fındık halin diyeceksiniz :)

Neyse fındığı görünce istersiniz :) oğlum 1 yaşında fındık hali hala buzdolabının üzerinde. Hep imkansız bir an gibi gelirdi bana. 9 haftalık olana kadar diken üstündeydim hep. Hoş sonrasında da şöyle rahat bir gebelik geçirdim diyemem ama buzdolabına astık gidip gidip baktık inanamadık. Hala da arada bakarız. Siz de bakacaksınız inşallah kucağınızda çocuğunuza bak bu senin fındık halin diyeceksiniz :)
Cok tatlısınız ya:) herseyin hayırlısı inşallah

Cok bulantım var ve afedersiniz çıkarıyorum cok kotu durumdayım gecen serum taktılar nabcam:KK43:
Keşke yapılacak birşey olsa. Acı ama gerçek. Doktorunuzla görüşüp yemeklerden sonra gaviscon kullanabilirsiniz. Bende zaman zaman işe yarıyordu. Bir de 3 ay sonrası eğer devam ederse mide koruyucu veriyorlar ama şu an tuzlu şeyler yiyerek bastırmaya çalışabilirsiniz. Sabahları artıyorsa baş ucunuzda çubuk kraker bulundurun ve yataktan çıkmadan 2-3 tane yiyin. Her zaman olmasa da zaman zaman işe yarar. Çoğu gebelikte 4 ay sonrası geçiyor. Ben doğuma gittiğim sabah bile kusmuştum :( gündüzleri meyve hafif yiyecekler ile idare etmeye çalışabilirsiniz

Keşke yapılacak birşey olsa. Acı ama gerçek. Doktorunuzla görüşüp yemeklerden sonra gaviscon kullanabilirsiniz. Bende zaman zaman işe yarıyordu. Bir de 3 ay sonrası eğer devam ederse mide koruyucu veriyorlar ama şu an tuzlu şeyler yiyerek bastırmaya çalışabilirsiniz. Sabahları artıyorsa baş ucunuzda çubuk kraker bulundurun ve yataktan çıkmadan 2-3 tane yiyin. Her zaman olmasa da zaman zaman işe yarar. Çoğu gebelikte 4 ay sonrası geçiyor. Ben doğuma gittiğim sabah bile kusmuştum :KK43: gündüzleri meyve hafif yiyecekler ile idare etmeye çalışabilirsiniz
Malesef kanamam oldu dusukle sonuclandgı için kurtaj oldum herseyin hayırlısı nasip değilmiş

Back
X