Beta hcg seviyem normal mi?

Sivilbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
46
15
18
27
Merhaba ben 5 agustosta evlendim..Son adet tarihimin ilk gunu 1 agustos,21 agustosta beta hcg degerim 2.40 cikti adetim gecikince 3 eylul de bir test daha yapildi beta hcg 899 cikti. 13 gunde bu artis normal mi ? Idrar yaparken cok agrim var dis gebelikten korkuyorum aydinlatirmisiniz.

2.40 deger olarak negatif zaten ona göre baz almamalısınız. Ancak 2 gün sonra tekrar gebelik testi verdiginizde herşey netleşir.

senın son adet tarıhın 1agustossa zaten 21 agustos ılk yaptordıgın test 21.gün beta cıkmazki o degerı hıc sayma.Yumurtlama gununun 14.gun sayalım 28.gundeki degerden anlayabılırsın en ıyı ıhtımal.Ader gecıkmesı yaptırdıgın betayı tek düşün hayırlı olsun.Ilk aydan tutturmussunAdet sancısına benzer gebelık belırtılerı.2gun sonra yıne kan verırsın deger 2katına artmıssa saglıklıdır.

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?

Ikı tane düsüğüm oldugu ıcın hep betada sorun yasadım bu sefer daha tedbırlı olmak ıcın ıkı güne bı kan verıyorum bugun son kan verısim zaten
kese gorundukten sonra beta’ya bakılmıuor dıue bılıyorum ben..keseyi de gormussuj kalp atısını duyman kalmıs doktorun herhangı bır şüphesı olsa derdi sana bence boş yere endişe ediyorsun gibi geldi

Ikı tane düsüğüm oldugu ıcın hep betada sorun yasadım bu sefer daha tedbırlı olmak ıcın ıkı güne bı kan verıyorum bugun son kan verısim zaten
Düşük olucaksa engelleyemezsin ki bunun engelleyecek ilacı yk bende iki kez düşük yaşadım bence böyle daha strese girersin en iyi şeyi doktor söyler. Streste en büyük etken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…