Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor var yada yok diyemeyiz şuan kesin dedi de ondan sormak istedimSonuç negatif. Sınıra yakın olsaydı yükselme beklenebilirdi. Regli beklemek şu an daha mantıklı.
Bu değerle bu cümleyi kurması saçma olmuş ama dediğim gibi değer 3 5 filan çıksa tamam da.Doktor var yada yok diyemeyiz şuan kesin dedi de ondan sormak istedim
Doktor niye böyle birşey demiş ki negatif değerin. Hayırlısı olsun inşallah5 gün gecikmeyle kan verdim değer böyle çıktı. Doktor bisey diyemem geç dollenme olup yukseledebilir negatifte olabilir dedi. Böyle olup yukselen var mi?
Gec dollenme olabilir dedi sadece benim arkadaşım da neredeyse 2 aylikti öğrendi öncesinde kanda negatifti hep. Baktığımda geç dollenme de çok var ama tabiki nasip daha rahatım neden bilmiyorum. Nasipse vardır sağlık problemi olmasında inşallahBu değerle bu cümleyi kurması saçma olmuş ama dediğim gibi değer 3 5 filan çıksa tamam da.
Tabi inşallah mucize olsun değer yükselsin.Ama gereksiz umut vermelerine kızıyorum.
Benimde 10 gün gecikmeyle 123 tu değerim 3 doktora gittim 3 ude muhteşem bir gebelikmis gibi davrandı acile gittim kanamam başlayınca acilde ki doktor eski tahlili mi görür görmez değerin düşükmus kimyasaldir yinede bakalım dedi. Ondan sonra daha rahatım doktor ne desede temkinli yaklasiyorumimkansız bence de , neden umut veriyor ki anlamıyorum . Benım 35 di onda bile ümit vermemesi gerekirdi ama pozitif dediler meğer düşük bir değermiş iki günde bir 2 ye katlaması lazımmış . ne oldu artmadı dış gebelik oldu.
Amin inşallahDoktor niye böyle birşey demiş ki negatif değerin. Hayırlısı olsun inşallah
Şaka gibi yaaa. Resmen duygularımızla oynuyorlar , bilinçli olmazsak sonuç bu :/Benimde 10 gün gecikmeyle 123 tu değerim 3 doktora gittim 3 ude muhteşem bir gebelikmis gibi davrandı acile gittim kanamam başlayınca acilde ki doktor eski tahlili mi görür görmez değerin düşükmus kimyasaldir yinede bakalım dedi. Ondan sonra daha rahatım doktor ne desede temkinli yaklasiyorum![]()
Evet Allahtan kimyasal gebeliği çocuk düşünmeden önce arastirmisim cok araştırdım çoğu konuyi yoksa korkardim daha uzulurdum ama bu gebelik işi çok tuhaf arkadaşım oglunu nerdeyse 2 aylikken öğrendi hep negatif diyip yolladilar ama kız inatla hamileyim kan testine bile tam guvenmiyorum diyodu. Cidden de öyle oldu. Kimi diyo 10 gun kesin bekle gecikmeyi diyo kimi 3 gun gecikme çok fazla kesin çıkardı diyo valla Allah büyük hayırlısı olsunŞaka gibi yaaa. Resmen duygularımızla oynuyorlar , bilinçli olmazsak sonuç bu :/
Bekliyorum teşekkür ederimCanım cok zor bu degere sen adeti bekle ümitlenme
Doktor bosuna okumuşCanım keşke gönlüne göre olsa ama bu değer bildiğin negatif yükselme gibi bir durum söz konusu olamaz,şüpheli sonuç değil
Bana da hiç öyle davranan olmadi nedense hep bi sikinti var bunlarda demek ki gereksiz temkinli davraniyor bazilaridaBenimde 10 gün gecikmeyle 123 tu değerim 3 doktora gittim 3 ude muhteşem bir gebelikmis gibi davrandı acile gittim kanamam başlayınca acilde ki doktor eski tahlili mi görür görmez değerin düşükmus kimyasaldir yinede bakalım dedi. Ondan sonra daha rahatım doktor ne desede temkinli yaklasiyorum![]()
Cidden öyleBana da hiç öyle davranan olmadi nedense hep bi sikinti var bunlarda demek ki gereksiz temkinli davraniyor bazilarida![]()