- 18 Haziran 2024
- 606
- 28
- 18
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
Hayır hiç olmadımümkün değil. olsa çıkardı. o arada baska süpheli ilişki yoksa gebelik yoktur
o zaman yokHayır hiç olmadı
Bazı kadınlar buraya yazmış 2 ay boyunca test yaptıkları halde çıkmayıp sonradan ciktigini vsGebelik yok. İlişkiden 14 gün sonra kanda çıkar eğer varsa. Bu saatten sonra pozitif olmaz. Hamile değilsin. Olma ihtimalin yok. Kac tane konu açmışsın hepsinde de hamile olmadığını söylemişler. Bu kadar strese değmez gerçekten bir daha olursa korun.
Onlar sonrasında tekrar ilişkiye girmişlerdir. Ya da sen yanlis okudun. Geç döllenme diye bir şey var o da beklenen adet tarihinde, adet degil yumurtlama olması sebebiyle o dönemde girilen ilişki sonucu hamile kalmakla alakalı. Onların anlattığı durum bu. Sen bir daha ilişkiye girmemişsin ki zaten penetrasyon da olmamış zevk suyunun ele bulaşmasından falan bahsediyorsun. Kan testi yapmışsın negatif çıkmış. Daha nasıl inanacaksin hamile olmadigina bilmiyorum ama ciddi bir anksiyete ve takıntı problemin var. Bir daha böyle işlere kalkismadan önlemini al mutlaka. Zaten böyle bir durumdan hamileysen bebek mucize bebektir doğur direktBazı kadınlar buraya yazmış 2 ay boyunca test yaptıkları halde çıkmayıp sonradan ciktigini vs
Sürekli test yaptıklarını üstelik kan testi çıkmadığını hatta 10 gün önce yaptırmış çıkmamış, 10 gün sonra yaptırmış gebeymiş hemde 2 buçuk aylık bu nasıl olabilir ki ? Chatgbthe vs soruyorum ama oda mümkün değil falan diyor sizin bilginiz var mıOnlar sonrasında tekrar ilişkiye girmişlerdir. Ya da sen yanlis okudun. Geç döllenme diye bir şey var o da beklenen adet tarihinde, adet degil yumurtlama olması sebebiyle o dönemde girilen ilişki sonucu hamile kalmakla alakalı. Onların anlattığı durum bu. Sen bir daha ilişkiye girmemişsin ki zaten penetrasyon da olmamış zevk suyunun ele bulaşmasından falan bahsediyorsun. Kan testi yapmışsın negatif çıkmış. Daha nasıl inanacaksin hamile olmadigina bilmiyorum ama ciddi bir anksiyete ve takıntı problemin var. Bir daha böyle işlere kalkismadan önlemini al mutlaka. Zaten böyle bir durumdan hamileysen bebek mucize bebektir doğur direkt
O konuyu buraya alıntılar mısın kopyala yapıştır şeklindeSürekli test yaptıklarını üstelik kan testi çıkmadığını hatta 10 gün önce yaptırmış çıkmamış, 10 gün sonra yaptırmış gebeymiş hemde 2 buçuk aylık bu nasıl olabilir ki ? Chatgbthe vs soruyorum ama oda mümkün değil falan diyor sizin bilginiz var mı
Tabi bulup atıyorumO konuyu buraya alıntılar mısın kopyala yapıştır şeklinde
Son yakınlaşma 31 martta oldu daha da hiç olmadı. 8 Mayıs ve 13 mayısta ayrı ayrı 2 kez kan testi yaptırdım ikisi de 0.2 çıktı. Teşekkür ederimÇok uydurulmuş hikayeler. İlk hikayede bahsedilen kadın muhtemelen evli o arada yine iliskiye girdi. Adet düzensizliği olduğu için yumurtladigini bilemedi tekrar ilişki yaşadı vs. vs. İkinci hikaye net zaten uydurma üye zaten tek mesaj yazıp gözden kaybolmus. Tıbbı geçerliligi olan şeyler değil. Senin hamile olma ihtimalin yok. Hala inanmıyorsan da git tekrar test yaptır ne diyeyim. Kan testi evde yapılan idrar testi gibi yanlış çıkma ihtimali olan bir şey degil. He arada başka şüpheli ilişki yasadiysan bilemem ama bu şekilde hamile değilsin. Ha yine de inanmıyorsan farkli merkezlerde tekrar tekrar test yaptır. Ama artık ciddi takıntı haline getirmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?