- 31 Ocak 2025
- 28
- 13
- 3
- 41
- Konu Sahibi mirella777
-
Beta ogrendikten ertesi gun doktora gittim daha sonra kan testi istedi bir sonraki hafta ve aylik rutin kontrol dedi sonrasindaMerhaba kızlar,
Beta hcg sonrası ilk ultrasona ne zaman çağrıldınız?
7 nisanda transfer oldum 3 maysdaMerhaba kızlar,
Beta hcg sonrası ilk ultrasona ne zaman çağrıldınız?
Biraz rahat olup pozitif düşünmek gerekiyor galiba bu dönemde. Siz de benim gibi paniksiniz anlaidgim kadarıyla. Ben de 14 Ağustos transfer oldum şu ana kadar sakin kalmayı başabildim ama bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum. Ama rahat olmak gerekiyor her şey olacağına varır. Biz stres yaparsak daha iyi sonuçlar olmayacak yada yapmazsak daha kötü olmayacakBen de iki defa kan verdim bir hafta sonra ultrasona çağırdı yani transferin 19. Günü olmuş oldu. kese göründü bir hafta sonra tekrar gel ama geldiğin zaman kalp atışı için mi çağırdı diye heveslenme şuan sevinmek için erken dedi zaten düşük olan modum iyice düştüher anı bu kadar zor olmak zorunda mı
Valla normalde ben de çok rahat biriydim ama insan kötü deneyimler yaşayınca iyimser olamıyor yani ben olamıyorum en azından kendimi yıpratıyorum sonuç da değişmeyecek farkındayım onu da deneyimledim ama işteBiraz rahat olup pozitif düşünmek gerekiyor galiba bu dönemde. Siz de benim gibi paniksiniz anlaidgim kadarıyla. Ben de 14 Ağustos transfer oldum şu ana kadar sakin kalmayı başabildim ama bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum. Ama rahat olmak gerekiyor her şey olacağına varır. Biz stres yaparsak daha iyi sonuçlar olmayacak yada yapmazsak daha kötü olmayacak
Aynı gün transfer olmuşuz ne zaman çağırdı sizi doktorunuzBiraz rahat olup pozitif düşünmek gerekiyor galiba bu dönemde. Siz de benim gibi paniksiniz anlaidgim kadarıyla. Ben de 14 Ağustos transfer oldum şu ana kadar sakin kalmayı başabildim ama bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum. Ama rahat olmak gerekiyor her şey olacağına varır. Biz stres yaparsak daha iyi sonuçlar olmayacak yada yapmazsak daha kötü olmayacak
Canm seni çok iyi anlıyorum. Ben tedaviye başlamadan önce kaygı bozukluğu yaşadım tedavi gördüm. Benim için düşünmesi bile çok kötüydüValla normalde ben de çok rahat biriydim ama insan kötü deneyimler yaşayınca iyimser olamıyor yani ben olamıyorum en azından kendimi yıpratıyorum sonuç da değişmeyecek farkındayım onu da deneyimledim ama işte
Bugün gittim canmAynı gün transfer olmuşuz ne zaman çağırdı sizi doktorunuz
Nasıl geçti klp atısı vs duyabildiniz miBugün gittim canm
Bebeği gördük canm kalp atışı da görünüyor ses duymadık ama kalp atışı var şükürNasıl geçti klp atısı vs duyabildiniz mi
Ben cuma gittim kese ve yolk sac göründü bebek görünmedi perşemebe yine gideceğim hiç belirtim yok korkuyorumBebeği gördük canm kalp atışı da görünüyor ses duymadık ama kalp atışı var şükür
O biraz rahmin şeklinden de kaynaklanıyor olabilir. Güzel düşünelim güzel olsun. Belirti herkeste olmuyor zatenBen cuma gittim kese ve yolk sac göründü bebek görünmedi perşemebe yine gideceğim hiç belirtim yok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?