Beta hcg sonuçları bilenn cvp yazsın lütfen....

gonca_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
37
0
36
İstanbul
SLMM KIZLARR BUGUNN DOKTORAA GİTTİMMM SAAT 2 DE KAN VERDİMM BANAA YARIN ÇIKAR SONUÇLAR DEDİLERR AMAA BENN NETTEE BAKTIMMM VEE SONUÇÇ Beta-hCG 480.27 0.5 - 5 mIU/mL
HAMİLEMİYİMMM NE OLURR CVPP VERİNNN ÇATLICAMM MERAKTAN ŞU KADİRR GECESİ RABBİM BENİMDEE YÜZÜMEE GÜLSÜN....... :)))

Hamilesin canım tebrik ederim değerinde gayet iyi. 5 in üstü pozitif demek zaten.

Benim geçen hafta 45 çıktı 2 gün sonra tekrarladığımızda 115 çıktı dr artışımı iyi buldu ama hala içimde huzursuzluk var
perşembe günü 3 gün süre ile lekelenmem oldu. Dr beklememizden başka bişey önermedi.
bakalım bende yarın kontrole gidicem belli olacak bebiş varmı ve sağlıklımı.

Hamilesin canım tebrik ederim değerinde gayet iyi. 5 in üstü pozitif demek zaten.

Benim geçen hafta 45 çıktı 2 gün sonra tekrarladığımızda 115 çıktı dr artışımı iyi buldu ama hala içimde huzursuzluk var
perşembe günü 3 gün süre ile lekelenmem oldu. Dr beklememizden başka bişey önermedi.
bakalım bende yarın kontrole gidicem belli olacak bebiş varmı ve sağlıklımı.

inş. sağlıklıdırrr cnmmm ben 3 senedir uğraşıyordumm su mübarekk kadirr gecesii allahh yüzüme güldüü doktoraa gidemedimm şuan işteyimm bu gecee kesinn gider acile macilee sorarımmmm çatlarımm yoksaaa :)))

benn şimdii hamilemiyimm vallahii inanamıyorum yaaaaa bu ay ümidim hiç yoktuuuu 11 temmuzda bartholin kisti amliyatı oldumm :)) hayırr bu hangi araaa olduuuu :):) onuu bilmiorumkiii

Cnm bu mübarek gecede böyle bir sevinç yaşamak herkese nasip olmaz,çok çok tebrik ederim,Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inş..!emin ol ki Rabbim mutlulukları en çaresiz anında yaşatıyor kuluna,benimde aynı senin gibi olmuştu,hiç beklemediğim bir anda gelmişti meleğim..:49:yeniden tebrik ederim cnm..:34:

hAyırlı olsun canım. bende bugun öğrendim hamile olduğumu. benim deger erim 278 doktor hamilesin ama 2 gün sonra yeniden kan ver dedi. 2kaatına çıkması lazımmış...

dünn saatt 2 de verdiğim kanda 480 çıktı gecee acie gittimmm emin olmak için 654 çıktı yükselmesi normalmi? acabaa kıslarr vallahii anlamıyorumm :(

Merak etme farklı labaratuarlarda yaptırdığın için değerlerin farklı olması normal. Dün saat 2 de yaptırdığın yere yarın yeniden yaptır istersen. Ortalamada 2 katına ulaşmış olması gerekiyor. Gün içinde de aynı sonuçlar çıkmaz her seferinde rakam farklı çıkar. Takma kafana yüksek çıkması normal yani. Ayrıca 10. haftaya kadar giderek yükselecek zaten.
Dokttora ne zaman gideceksin?

hayırlı uğurlu olsun canım 5 haftalık hamilesin :) mübarek gece süper haber :16:
değerlerin karşılıklarını aşağıdaki yazıyorum.
inşallah tutunur miniğin de sağlıkla kucağına alırsın :16:

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artılın olmadığını düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm :((

yeni bi gebelik olabilir canım yükselir değerlerin benmde ilk 31,74 çıkmıştı banada aynı şeyi dediler şuanda 16. haftamdayım iyi düşün sıkma kendini inş hamişsindr

SLMM KIZLARR BUGUNN DOKTORAA GİTTİMMM SAAT 2 DE KAN VERDİMM BANAA YARIN ÇIKAR SONUÇLAR DEDİLERR AMAA BENN NETTEE BAKTIMMM VEE SONUÇÇ Beta-hCG 480.27 0.5 - 5 mIU/mL
HAMİLEMİYİMMM NE OLURR CVPP VERİNNN ÇATLICAMM MERAKTAN ŞU KADİRR GECESİ RABBİM BENİMDEE YÜZÜMEE GÜLSÜN....... :)))

480.27 hamılesın 7 yada 8 haftalık ynlış hatrlamıyorsam...gozun aydınnnn:emir_bebek:

kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artılın olmadığını düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm :((

bunun soyleyn naaaaasıl dr olmuş yaaa 1320 dıosun o bebek kesın tutunmş duşmez ve aldrma bnm ılk kan testm 53 tu ytavaş yavaş ytukseldı degerım ve kmse bana duşer demedı sadece kalp atışını duyyana kadar sıkıntı duyduktan snra korkma allahın iznyle...

Back
X