- Konu Sahibi gonca_1986
-
Hamilesin canım tebrik ederim değerinde gayet iyi. 5 in üstü pozitif demek zaten.
Benim geçen hafta 45 çıktı 2 gün sonra tekrarladığımızda 115 çıktı dr artışımı iyi buldu ama hala içimde huzursuzluk var
perşembe günü 3 gün süre ile lekelenmem oldu. Dr beklememizden başka bişey önermedi.
bakalım bende yarın kontrole gidicem belli olacak bebiş varmı ve sağlıklımı.
kadir gecesinde alınan en güzel haber bu harelde hamilesin canım haytırlı uğurlu olsun raramıza hoşgeldin
benn şimdii hamilemiyimm vallahii inanamıyorum yaaaaa bu ay ümidim hiç yoktuuuu 11 temmuzda bartholin kisti amliyatı oldumm :)) hayırr bu hangi araaa olduuuu :):) onuu bilmiorumkiii
SLMM KIZLARR BUGUNN DOKTORAA GİTTİMMM SAAT 2 DE KAN VERDİMM BANAA YARIN ÇIKAR SONUÇLAR DEDİLERR AMAA BENN NETTEE BAKTIMMM VEE SONUÇÇ Beta-hCG 480.27 0.5 - 5 mIU/mL
HAMİLEMİYİMMM NE OLURR CVPP VERİNNN ÇATLICAMM MERAKTAN ŞU KADİRR GECESİ RABBİM BENİMDEE YÜZÜMEE GÜLSÜN....... :)))
kızlar ben adetimin 2. günü ilk testimi yaptırdım beta hcg 165 ti 2 gün sonra 302 ,2 gün sonra 490 ve 4 gün sonra 1320 çıktı doktor çok artılın olmadığını düşük olucağını olmazsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi çok üzüldük sizce durum bu kadar kötümü lütfen yorumlarınız bekliyorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?