Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sanki azmış gibi sürekli kafamı kurcalıyor ama adet olmadım diyede düşünüyorum daha da yükselir diyorum ama engel olamıyorum düşünmeyeİki katı artış var tebrik ederim
Benimde günüm dört gün geçti 502 çıktı
Hesaplarsaniz iki günde iki katı artışı normal değerlerTeşekkür ederim sanki azmış gibi sürekli kafamı kurcalıyor ama adet olmadım diyede düşünüyorum daha da yükselir diyorum ama engel olamıyorum düşünmeye
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız allah razı olsun allah gönlünüze göre verir sizde sağlıkla kucağınıza alırsanız inşallahHesaplarsaniz iki günde iki katı artışı normal değerler
Hem daha adet gününüzü gecmemissiniz merak etmeyin hamilesiniz inşallah
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 15 yıllık çocuk özlemi var bende bu 4.Teşekkür ederim içimi rahatlattınız allah razı olsun allah gönlünüze göre verir sizde sağlıkla kucağınıza alırsanız inşallah![]()
4.bebeğiniz mi olucakTeşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 15 yıllık çocuk özlemi var bende bu 4.
İnşallah devam eder
Benimde bir tane kalbi durduğu için alındı allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinleÜçü düşükle sonuçlandı yaşayan çocugum yok
Amin inşallah Allah sizede hayırlı evlat nasip etsinBenimde bir tane kalbi durduğu için alındı allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle![]()
Ben bugün yaptırdım 87.1 çıktı ama adet günüm yarın yani 27 sindeArkadaşlar bende yeniyim bugün aşılamanın 17 ci günü beta hcg değerim 644.8 cıktı haftaya keseyi görmeye gidecez inşallah sizlerin değerleri kaç acaba
Ay teşekkür ederim iyi dileklerin ve duaların için allah razı olsun hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız allahın izniyleBebisin seninle canım inşallah hayırlısıyla değerin iyi canım benim
Hamilesin canım rahat olllBen bugün yaptırdım 87.1 çıktı ama adet günüm yarın yani 27 sinde![]()