Beta HCG sonuçların özel ve sağlık ocağı

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar meraba..
17 Ocak akşam saat 8 de özel de kan verdim sonuç 90 çıktı.
21 şubat sabah 9 da sağlık ocaginda kan verdim sonuç 218 çıktı.
Nasıl yorumlarsiniz yeteri kadar artış yok gibi geldi bana🥺

Kızlar meraba..
17 Ocak akşam saat 8 de özel de kan verdim sonuç 90 çıktı.
21 şubat sabah 9 da sağlık ocaginda kan verdim sonuç 218 çıktı.
Nasıl yorumlarsiniz yeteri kadar artış yok gibi geldi bana🥺
Gayet iyi canım. Hcg takibi yapma strese sokar seni. Bekle birazcık. Ultrasonda görülecek vakit gelsin doktora gider keseni bebeğini görürsün

Kesinlikle kan takibi yapmak mantıklı gelmiyor bana da.. stres başka hiç bişey değil.

17 ocakla 21 Şubat arasında 1 ay var. Bu 1 aylık süreç için evet çok düşük değer bu değere göre dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşanıyor olabilir. Kadın doğum doktoruna giderseniz şu zaman dilimi için zaten herşey netlik kazanacaktır.

Kesinlikle kan takibi yapmak mantıklı gelmiyor bana da.. stres başka hiç bişey değil.

17 ocakla 21 Şubat arasında 1 ay var. Bu 1 aylık süreç için evet çok düşük değer bu değere göre dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşanıyor olabilir. Kadın doğum doktoruna giderseniz şu zaman dilimi için zaten herşey netlik kazanacaktır.
Pardon canm yanlış yazmışım.
17 şubat 90 (özel hastane)
21 şubat 218 (sağlık ocağı)

Ben daha önce dış gebelik geçirdim ve onda sürekli tam iki kat artmiyordu ama genede her seferinde iki katına yakın ama iki katindan az olarak ilerliyordu. Oyuzden biraz tedirgin oldum
Bi yerden sonra artması duruyor diye biliyorum benim de bi tanıdığım dış gebelik geçirdi 1 ay önce 300lere geldi durdu bir daha değer artmadı 2 hafta kese bakıldı görülmeyince dış gebelik dendi vakumla alındı. Dış gebelikte biliyorsunuz embriyonun tüplere yerleşmesi rahim yerine. Yani bu sizin bedeninizle alakalı değil maalesef embriyo ilerleyemiyor kalıyor. Bahsettiğim tanıdığım da 35 yaşında 2 çocuk annesi. Spirali çıkarttırdıktan 2 ay sonra böyle bi durum yaşadı. Tedirgin olursanız kötüyü aklınıza getirirseniz vücudunuz da gerekeni yapamaz o yüzden biliyorum çok sıkıcı bir kelime ama beklemek gerekiyor. Arzu ederseniz haftalık kan takibi yapın daha sağlıklı

Bi yerden sonra artması duruyor diye biliyorum benim de bi tanıdığım dış gebelik geçirdi 1 ay önce 300lere geldi durdu bir daha değer artmadı 2 hafta kese bakıldı görülmeyince dış gebelik dendi vakumla alındı. Dış gebelikte biliyorsunuz embriyonun tüplere yerleşmesi rahim yerine. Yani bu sizin bedeninizle alakalı değil maalesef embriyo ilerleyemiyor kalıyor. Bahsettiğim tanıdığım da 35 yaşında 2 çocuk annesi. Spirali çıkarttırdıktan 2 ay sonra böyle bi durum yaşadı. Tedirgin olursanız kötüyü aklınıza getirirseniz vücudunuz da gerekeni yapamaz o yüzden biliyorum çok sıkıcı bir kelime ama beklemek gerekiyor. Arzu ederseniz haftalık kan takibi yapın daha sağlıklı
Canım benm dış gebelikte değer 9000 üzerine kadar çıkmıştı ve neredeyse iç kanama geciricektim çok şükür ki tam zamanında mudehale edildi. Ayrıca dış gebelik asla kurtajla sonlanmiyor malesef. Dış gebeliğin sonlanması için tek çözüm ameliyat ve embriyonun olduğu tüpü ameliyatla almak. Sizin tanidiginizin belki tam olarak dış gebelik değildir sağlıksiz gebelik olma ihtimali daha yüksek açıkçası çünkü değer 4000 civarını geçince tüpte embriyo ve kalp atımı görülüp öyle dış gebelik tesbit ediliyor normalde.

Pardon canm yanlış yazmışım.
17 şubat 90 (özel hastane)
21 şubat 218 (sağlık ocağı)
%65 bekleniyor 2 günde bir bazi yerlerde %66 da diyorlar. Sizinki hemen hemen 245e tekabül ediyor sizinki 218 çıkmış, bir doktora danışın isterseniz ama panik yapmayin genelde hep aynı yerde verin derler makineden makineye de farkediyormuş, hayırlısı olsun 🙏

%65 bekleniyor 2 günde bir bazi yerlerde %66 da diyorlar. Sizinki hemen hemen 245e tekabül ediyor sizinki 218 çıkmış, bir doktora danışın isterseniz ama panik yapmayin genelde hep aynı yerde verin derler makineden makineye de farkediyormuş, hayırlısı olsun 🙏
Sağol canm İnşallah güzel ilerler dün sağlık ocağında kan verdim 218 çıktı yarın sabah aynı saatte tekrar kan vericem ikisini kıyaslamak daha doğru olucak galiba çünkü ilk kani özelde vermiştim. İnşallah herşey yolundadır 🙏

Kızlar kan sonucu ciktii..
Şimdi size tabloyu söylüyorum
17 şubat 90 (özel hastane)regl 6 gün var
21 şubat 218 (sağlık ocağı)regl 2 gün var
23 şubat 662 (özel hastane)regl günü
Sizce nasıl değerler. Sanki biraz orantısız gibimi🥺

Back
X