- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
-
Gayet iyi canım. Hcg takibi yapma strese sokar seni. Bekle birazcık. Ultrasonda görülecek vakit gelsin doktora gider keseni bebeğini görürsünKızlar meraba..
17 Ocak akşam saat 8 de özel de kan verdim sonuç 90 çıktı.
21 şubat sabah 9 da sağlık ocaginda kan verdim sonuç 218 çıktı.
Nasıl yorumlarsiniz yeteri kadar artış yok gibi geldi bana
Pardon canm yanlış yazmışım.Kesinlikle kan takibi yapmak mantıklı gelmiyor bana da.. stres başka hiç bişey değil.
17 ocakla 21 Şubat arasında 1 ay var. Bu 1 aylık süreç için evet çok düşük değer bu değere göre dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşanıyor olabilir. Kadın doğum doktoruna giderseniz şu zaman dilimi için zaten herşey netlik kazanacaktır.
Gayet normal artmış değer ya korktum bendePardon canm yanlış yazmışım.
17 şubat 90 (özel hastane)
21 şubat 218 (sağlık ocağı)
İşte şey dediler 17 şubat 90 çıktığı için ikiye katlamasi gerektiğini düşünürsekGayet normal artmış değer ya korktum bende
Normal illa 360 olması gerekmiyor o değere yakın olsa yeterİşte şey dediler 17 şubat 90 çıktığı için ikiye katlamasi gerektiğini düşünürsek
19 şubatta 180
21 şubatta 360 olmalıydi dediler. Benim 21 şubatta 218 çıktı
Ben daha önce dış gebelik geçirdim ve onda sürekli tam iki kat artmiyordu ama genede her seferinde iki katına yakın ama iki katindan az olarak ilerliyordu. Oyuzden biraz tedirgin oldumNormal illa 360 olması gerekmiyor o değere yakın olsa yeter
Bi yerden sonra artması duruyor diye biliyorum benim de bi tanıdığım dış gebelik geçirdi 1 ay önce 300lere geldi durdu bir daha değer artmadı 2 hafta kese bakıldı görülmeyince dış gebelik dendi vakumla alındı. Dış gebelikte biliyorsunuz embriyonun tüplere yerleşmesi rahim yerine. Yani bu sizin bedeninizle alakalı değil maalesef embriyo ilerleyemiyor kalıyor. Bahsettiğim tanıdığım da 35 yaşında 2 çocuk annesi. Spirali çıkarttırdıktan 2 ay sonra böyle bi durum yaşadı. Tedirgin olursanız kötüyü aklınıza getirirseniz vücudunuz da gerekeni yapamaz o yüzden biliyorum çok sıkıcı bir kelime ama beklemek gerekiyor. Arzu ederseniz haftalık kan takibi yapın daha sağlıklıBen daha önce dış gebelik geçirdim ve onda sürekli tam iki kat artmiyordu ama genede her seferinde iki katına yakın ama iki katindan az olarak ilerliyordu. Oyuzden biraz tedirgin oldum
Canım benm dış gebelikte değer 9000 üzerine kadar çıkmıştı ve neredeyse iç kanama geciricektim çok şükür ki tam zamanında mudehale edildi. Ayrıca dış gebelik asla kurtajla sonlanmiyor malesef. Dış gebeliğin sonlanması için tek çözüm ameliyat ve embriyonun olduğu tüpü ameliyatla almak. Sizin tanidiginizin belki tam olarak dış gebelik değildir sağlıksiz gebelik olma ihtimali daha yüksek açıkçası çünkü değer 4000 civarını geçince tüpte embriyo ve kalp atımı görülüp öyle dış gebelik tesbit ediliyor normalde.Bi yerden sonra artması duruyor diye biliyorum benim de bi tanıdığım dış gebelik geçirdi 1 ay önce 300lere geldi durdu bir daha değer artmadı 2 hafta kese bakıldı görülmeyince dış gebelik dendi vakumla alındı. Dış gebelikte biliyorsunuz embriyonun tüplere yerleşmesi rahim yerine. Yani bu sizin bedeninizle alakalı değil maalesef embriyo ilerleyemiyor kalıyor. Bahsettiğim tanıdığım da 35 yaşında 2 çocuk annesi. Spirali çıkarttırdıktan 2 ay sonra böyle bi durum yaşadı. Tedirgin olursanız kötüyü aklınıza getirirseniz vücudunuz da gerekeni yapamaz o yüzden biliyorum çok sıkıcı bir kelime ama beklemek gerekiyor. Arzu ederseniz haftalık kan takibi yapın daha sağlıklı
%65 bekleniyor 2 günde bir bazi yerlerde %66 da diyorlar. Sizinki hemen hemen 245e tekabül ediyor sizinki 218 çıkmış, bir doktora danışın isterseniz ama panik yapmayin genelde hep aynı yerde verin derler makineden makineye de farkediyormuş, hayırlısı olsunPardon canm yanlış yazmışım.
17 şubat 90 (özel hastane)
21 şubat 218 (sağlık ocağı)
Sağol canm İnşallah güzel ilerler dün sağlık ocağında kan verdim 218 çıktı yarın sabah aynı saatte tekrar kan vericem ikisini kıyaslamak daha doğru olucak galiba çünkü ilk kani özelde vermiştim. İnşallah herşey yolundadır%65 bekleniyor 2 günde bir bazi yerlerde %66 da diyorlar. Sizinki hemen hemen 245e tekabül ediyor sizinki 218 çıkmış, bir doktora danışın isterseniz ama panik yapmayin genelde hep aynı yerde verin derler makineden makineye de farkediyormuş, hayırlısı olsun
InşallahSağol canm İnşallah güzel ilerler dün sağlık ocağında kan verdim 218 çıktı yarın sabah aynı saatte tekrar kan vericem ikisini kıyaslamak daha doğru olucak galiba çünkü ilk kani özelde vermiştim. İnşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?