Beta hcg sonucu dusuk cikip yükselen varmı yardımcı olurmusunuz. .

zenan6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
161
71
48
34
Merhaba kızlar dun gebelık testı yapardık hastanede 19 cıktı kimyasal gebelık olabılır dedı doktorum yarın bırdaha kan ver dedı yükselir se sonuc Iyi dedı ılaclarin kullanmaya devam et dedı. Benım gıbı dusuk sonucu olup yükselen varmı.benm 5 gun emrıyosu 1 kalite 1 tane yerlestırıldı

Benim 1.3 çıktı doktorumu aramadım sende bi gelişme var mı benimde 5. Gün embriyosu orta kalite 2 tane yerleştirildi

benım 13 çıkmıştı sonra 17 snra 34 sonra katladı bebeğın kalp atışalrı alındı am a kalbı durdu 8. haftada. değer 13 çıkınca doktorum tebrık ederım hamılesın demıştı

Ya benimde ole hemde cok dusuk 0.100 yarin yine test yapacam Allah yardimcimiz olsun

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 ay önce tüp bebek olan bebeğimi erken doğum ile kaybettim. Şimdi tekrar transfer oldum ve hamileyim ancak ilk değerim 185 idi ikinci değerim 312 ikiye katlamadı pazartesi tekrar kan vereceğim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…