- 6 Ocak 2024
- 84
- 19
- 8
- 22
- Konu Sahibi dilaraydmr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimHamilesinnnnnn![]()
Daha çok çok yeni tebrik ederimÇok teşekkür ederim![]()
Aslında 4 ay önce doğum yaptım ve mental olarak hiç hazır değilim buna ne yapacağımı bilemiyorum yeni bir gebeliğe hiç hazır değilim çok korkuyorumDaha çok çok yeni tebrik ederim![]()
Eşime korunmamizi söyledim kabul etmedi al sonuç bu küçücük çocuğun günahına da giremem kafayı yiyorum şuanAslında 4 ay önce doğum yaptım ve mental olarak hiç hazır değilim buna ne yapacağımı bilemiyorum yeni bir gebeliğe hiç hazır değilim çok korkuyorum
Canım hormonlardan dolayı böyle kaygılısın, üzgünsün, tedirginlik ❤ herşey güzel olacakEşime korunmamizi söyledim kabul etmedi al sonuç bu küçücük çocuğun günahına da giremem kafayı yiyorum şuan
Yaaaa psikolojikmen çok zor bir durum. Bende 2 buçuk aydır evliyim ve daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Ben bile zor kabullendim. Sizin yerinizde olmayı istemezdim. Ama şöyle düşünün diğer bebeğiniz doğana kadar bu bebek büyümüş hatta yürümeye başlamış olur. Birlikte ikiz bebek gibi büyütürsünüz. Ne anneler var ikiz üçüz doğuruyor misler gibi bakıyo. Bunuda ikizi gibi düşün kalbini ferah tur. Allah güç kuvvet versinEşime korunmamizi söyledim kabul etmedi al sonuç bu küçücük çocuğun günahına da giremem kafayı yiyorum şuan
Allah razı olsun çok teşekkür ederim bilmiyorum Allah bana sabır versin önümde olmam gereken zorunlu da bir ameliyat var nasıl yapicam bir fikrim yokCanım hormonlardan dolayı böyle kaygılısın, üzgünsün, tedirginlik ❤ herşey güzel olacakikiz gibi büyüyecekler. Yarın ve sonraki günler kendini daha iyi hissedeceksin ❤ bebeğin doğana kadar büyük olan bir yaşını geçecek. Şuan bebeğin çok küçük olduğu için bakılamaz gibi geliyor sana ama Allah gücü verecek
sana kocaman Sarılıyorum
tebrik ederim canım
İnşallah dediğiniz gibi olur eşim çok istiyor ben üzülüp istemiyorum deyince otomatikman oda bana sinirlendi ve suratı düştü çok kötü hissediyorum kendimiYaaaa psikolojikmen çok zor bir durum. Bende 2 buçuk aydır evliyim ve daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Ben bile zor kabullendim. Sizin yerinizde olmayı istemezdim. Ama şöyle düşünün diğer bebeğiniz doğana kadar bu bebek büyümüş hatta yürümeye başlamış olur. Birlikte ikiz bebek gibi büyütürsünüz. Ne anneler var ikiz üçüz doğuruyor misler gibi bakıyo. Bunuda ikizi gibi düşün kalbini ferah tur. Allah güç kuvvet versin
Günaydın tekrar birşey sormak istiyorum kusura bakmayın ben 2 gün önce antibiyotik ilaç aldım haberim yoktu diğer günü hastanelik olunca kan vermek zorunda kaldım kimyasal gebelik olabilir mi acabaCanım hormonlardan dolayı böyle kaygılısın, üzgünsün, tedirginlik ❤ herşey güzel olacakikiz gibi büyüyecekler. Yarın ve sonraki günler kendini daha iyi hissedeceksin ❤ bebeğin doğana kadar büyük olan bir yaşını geçecek. Şuan bebeğin çok küçük olduğu için bakılamaz gibi geliyor sana ama Allah gücü verecek
sana kocaman Sarılıyorum
tebrik ederim canım
Yaaaa psikolojikmen çok zor bir durum. Bende 2 buçuk aydır evliyim ve daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Ben bile zor kabullendim. Sizin yerinizde olmayı istemezdim. Ama şöyle düşünün diğer bebeğiniz doğana kadar bu bebek büyümüş hatta yürümeye başlamış olur. Birlikte ikiz bebek gibi büyütürsünüz. Ne anneler var ikiz üçüz doğuruyor misler gibi bakıyo. Bunuda ikizi gibi düşün kalbini ferah tur. Allah güç kuvvet versinu
Günaydın sura bakmayın bu arada o anki psikolojiyle tam okuyamadım mesajları hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur çok mutlu olun![]()
Şuan için erken. Kimyasal da olabilir tabiki. İki günde bir kandaki artışla takip edebilirsin canım.Günaydın tekrar birşey sormak istiyorum kusura bakmayın ben 2 gün önce antibiyotik ilaç aldım haberim yoktu diğer günü hastanelik olunca kan vermek zorunda kaldım kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Gerçekten zor bir durum ben daha 4 aylık çocuğuma zar zor bakıyorum tek başımayım bir destekçim yok ama şimdi bu hamileliği psikolojim kaldırmaz tabi ki gelen Allah'tan ama ben iyi olmadıktan sonra bebeğimi nasıl iyi olabilir kiHem gecmis olsun, hemde hayirli olsun. Iki cocugumun uzerine bende bhcg de pozitif gorunce cok kotu olmustum seni daha iyi anliyorum. Olan olmus artik kurtaj istemiyorsan kendini uzmemeye bak
Gün içinde gidip kan vermeye calisicam Allah affetsin bir yandan olmasın diyorum bir yandan vicdanım sızlıyor hayırlısı neyse o olur inşallahŞuan için erken. Kimyasal da olabilir tabiki. İki günde bir kandaki artışla takip edebilirsin canım.
uzulme lutfen sen hala lohusa sayilirsin. Degerine bakacak olursan daha cok yeni. Bi kabullenme sureci isteyecek zaten bu surec. Biraz bekle hem saglikli bi gebelik mi degil mi henuz bilmiyorsun. Bende iki cocugumu hep yalniz buyuttum ve suan icimde birseyler ciz dedi sen yalnizim deyince. Kotu dusunuo kotuyu cagirma en iyisi olsun senin icinGerçekten zor bir durum ben daha 4 aylık çocuğuma zar zor bakıyorum tek başımayım bir destekçim yok ama şimdi bu hamileliği psikolojim kaldırmaz tabi ki gelen Allah'tan ama ben iyi olmadıktan sonra bebeğimi nasıl iyi olabilir ki
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun size de Allah sabır versin yardımcınız olsun inşallah bakalım gün içinde gitmeye calisicam hastaneye bakalım neler olcakuzulme lutfen sen hala lohusa sayilirsin. Degerine bakacak olursan daha cok yeni. Bi kabullenme sureci isteyecek zaten bu surec. Biraz bekle hem saglikli bi gebelik mi degil mi henuz bilmiyorsun. Bende iki cocugumu hep yalniz buyuttum ve suan icimde birseyler ciz dedi sen yalnizim deyince. Kotu dusunuo kotuyu cagirma en iyisi olsun senin icin![]()
Rica ederim. Iki gunde bir takip edin sonuclari. Allaha sukur ben baya bi yol kat ettim okula gidiyorlar simdi. Bugunler gelip gececek zor da olsa kendini uzme yoksa sonra cikiyor acisiÇok teşekkür ederim Allah razı olsun size de Allah sabır versin yardımcınız olsun inşallah bakalım gün içinde gitmeye calisicam hastaneye bakalım neler olcak