- 6 Ocak 2024
- 84
- 19
- 8
- 22
- Konu Sahibi dilaraydmr
Kendimi biraz dinleyip toplayıp öyle yazmak istedim pzts günü hastaneye gittim kadın doğuma bu gebeliğin çok riskli olduğunu dikişlerimin patlayıp ikimize de zarar geliceğini söyledi ultrason da göremedi keseyi alttan muayene yaptı 5 hafta gebe olduğumu söyledi kese var ama bebek yokmuş 66ml kese çok düşük dedi ben zaten hazır olmadığımı söylemiştim kürtaj için yönlendirdi beni bu arada eşimle konuştum anlayış gösterdi oda onayladı kürtajı bu aralar pek iyi karar veremiyorum yani istesem bile bu gebelik olamazmışBebegin de inatla tutunuyorkurtaj istemiyorsan kabullenme asamasina gececeksin guzel kardesim.
Seni cok iyi anliyorum bende 3. Bi cocuk istemiyordum. Dis gebelik gecirdim spiral olmasina ragmen ama ne oldugunu anlamadigim uzucu olaylar yasadim icimde kaldi. Neden biliyor musun cunku tam teshis konulmadan kurtaj oldum. Hala icimde uktedir acaba saglikli gebelik miydi diye? Aslinda istemesen de kiyamiyorsun da bi yandan. O yuzden guclu olmaya calis. Ustesinden gelecegine inaniyorum. Yine bunlairsan ozelden de yazabilirsin. Destek olmaya calisirim sana