Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 veya 5 gün önce baktırdı 8.2 çıktı şimdi 11.70 normal mı böyle olmasıEvet var çok yeni. Her 2 günde bir kan verip değer yükseliyormu bakması lazım.
Hayır normal değil. Sağlıksız bir gebelik olduğunu düşünüyorum. Her gün bir önceki günün iki katı yükselmiş olması lazım.4 veya 5 gün önce baktırdı 8.2 çıktı şimdi 11.70 normal mı böyle olması
O zaman doktora gidecek pazartesi orada belli olacak herşey hayırlısı hakkındaHayır normal değil. Sağlıksız bir gebelik olduğunu düşünüyorum. Her gün bir önceki günün iki katı yükselmiş olması lazım.
Normal değil kimyasal gebelik olabilir.4 veya 5 gün önce baktırdı 8.2 çıktı şimdi 11.70 normal mı böyle olması
8.2 olan değer 5 gün sonra 11 oluyor. Sağlıklı demek daha saçma olmaz mı???Sağlıksız demek saçma olur adeti geceli kaç gün oldu yeni bir gebelik olduğu için yavaş artıyor olabilir hemen moral bozmayin
Neden morel bozmak için böyle bir şey yazalım ki. Artış hiç normal değil. Bilgilenmek için yazmış arkadaş yalan mı söyleyelim çok normal diye. 4-5 gün diyor 8 den 11 hiç normal değil. 1gün dese çok düşük ihtimalde olsa dediğiniz düşünülebilir.Sağlıksız demek saçma olur adeti geceli kaç gün oldu yeni bir gebelik olduğu için yavaş artıyor olabilir hemen moral bozmayin
Düzenli adet görmüyor zaten yumurta çatlama sorunu vardı tedavi görüyordu biraz ara vermek zorunda kaldı şuan 16gün geçikme. Var ama kendi yumurtlama dönemi hesaplayamıyordu en son doktor kontrolunde yumurtlama hesabı yapıyorlardı sonra bu süreç çıkınca tedavi durduruldu benimde aklımı kurcalayan bu işteSağlıksız demek saçma olur adeti geceli kaç gün oldu yeni bir gebelik olduğu için yavaş artıyor olabilir hemen moral bozmayin
bencede normal degil4 veya 5 gün önce baktırdı 8.2 çıktı şimdi 11.70 normal mı böyle olması
Doktorla konuştu yavaş ilerliyor dedi pazartesi günü 22olması lazım dedi geç döllenme olabilir dedi pazartesi kontrole gel bakalım dedi işte pazartesi bekleyecezbencede normal degil![]()
Sağlıklı da demiyorum farkındaysan polemik mi yaratmaya calisiyorsun8.2 olan değer 5 gün sonra 11 oluyor. Sağlıklı demek daha saçma olmaz mı???
Canım ben burda gördüm değeri yavaş artıp dogurani Allah nasip ettiyse olur nasibinde yoksada yapacak birşey yok .Düzenli adet görmüyor zaten yumurta çatlama sorunu vardı tedavi görüyordu biraz ara vermek zorunda kaldı şuan 16gün geçikme. Var ama kendi yumurtlama dönemi hesaplayamıyordu en son doktor kontrolunde yumurtlama hesabı yapıyorlardı sonra bu süreç çıkınca tedavi durduruldu benimde aklımı kurcalayan bu işte
Seninle miSağlıklı da demiyorum farkındaysan polemik mi yaratmaya calisiyorsun