beta hcg sonucum 0 !!!

[QUOTazraslan, post: 36508693, member: 588634"]Kizlar bugun test yaptim ve sonucumda 0 yaziyor. 0 cikabiliyor mu ya ? Yoksa test sonucum mu yanlis acaba bilgi verin lutfen[/QUOTE]

Cnm yanls ckck bisi yk 0 ckmis iste 0.100 bile ckabliyo

Kizlar bugun test yaptim ve sonucumda 0 yaziyor. 0 cikabiliyor mu ya ? Yoksa test sonucum mu yanlis acaba bilgi verin lutfen
bu deger hamile olmayan demektir ve 0-100 arasi buna dahildir

Bende ilk test yaptırdıgımda kabak gibi 0 çıktı insan bi 1 2sayı falan cıkar dimi
0 cikmasi saglik yonunden soyle iyi gebe degilseniz ve dusuk yasadiysaniz bazi bayanlar kimyasal gebelik denen birsey var ve 10gun civari kanama yasiyorsun ve bazi bayanlar adetinin uzadigini dusunuyor dr a gitmiyor eger kalinti olursa bu rahime zararli bn dusuk yasadim gecen gun uzerinden aylar gecti gecen acile gttim ellim ayagim titreye titreye eger yine dusukse die 0 cikti ve kafam varya nasil rahatladi hem temiz kalinti yok hemde 2.dusuk korkumu atlattim Allah a sukur

Geçmiş olsun canım evet çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın ne umutlarla bekliyor insan

Evet olabiliyor. Şöyleki, b.hcg ye bakarken (bazı hastaneler)2 yol izliyorlar. 1.si eğer sonuç 1 den düşükse (1 üzeri şüphe var demek) 0 yazıp geçebiliyorlar. Eğer sonuç 1 den büyük ise detay görmek için bakıyorlar.
Bu gün düşük olabilir mi acaba test yaptırmaya gittim.
Bunu bildiğimden özellikle söyledim 0 dahi olsa küsüratını bilmek istiyorum diye. Saolsun 1 saat fazladan beklettikten ama yapmış. :-)

0 cikmasi saglik yonunden soyle iyi gebe degilseniz ve dusuk yasadiysaniz bazi bayanlar kimyasal gebelik denen birsey var ve 10gun civari kanama yasiyorsun ve bazi bayanlar adetinin uzadigini dusunuyor dr a gitmiyor eger kalinti olursa bu rahime zararli bn dusuk yasadim gecen gun uzerinden aylar gecti gecen acile gttim ellim ayagim titreye titreye eger yine dusukse die 0 cikti ve kafam varya nasil rahatladi hem temiz kalinti yok hemde 2.dusuk korkumu atlattim Allah a sukur

ÇOk geçmiş olsun aynı şeyi yaşamışız. Bu gün 12.günüm kanamam hala aynı hızla devam ediyor. Test yaptım rahatladım. Yarın kesici ilaç alıcam. Ksc. bir ikincisini düşüncesine dahi katlanacak gücü görmüyorum şuan kendimde.
Geçmiş olsun. RABBİM yeniden yaşatmasın

Evet olabiliyor. Şöyleki, b.hcg ye bakarken (bazı hastaneler)2 yol izliyorlar. 1.si eğer sonuç 1 den düşükse (1 üzeri şüphe var demek) 0 yazıp geçebiliyorlar. Eğer sonuç 1 den büyük ise detay görmek için bakıyorlar.
Bu gün düşük olabilir mi acaba test yaptırmaya gittim.
Bunu bildiğimden özellikle söyledim 0 dahi olsa küsüratını bilmek istiyorum diye. Saolsun 1 saat fazladan beklettikten ama yapmış. :-)

ÇOk geçmiş olsun aynı şeyi yaşamışız. Bu gün 12.günüm kanamam hala aynı hızla devam ediyor. Test yaptım rahatladım. Yarın kesici ilaç alıcam. Ksc. bir ikincisini düşüncesine dahi katlanacak gücü görmüyorum şuan kendimde.
Geçmiş olsun. RABBİM yeniden yaşatmasın
Amin doktora görunmwyı unutma ama bı kontrol lazım oluyor bazen

Iliskim ustunden 4 ay gecti. 5 kere adet oldum
Hamıle değılsın ya kac kez demem lazım kaç keredır yazıp duruyorsun bunu gecende aynı mesajı ozelhastanede mı test yaptırsam dıye yazmıstın ondan öncede baska mesaj yazmıssın heralde 9 ay gecıcek kı ozamn anlıycaksın hamıle olmadıgını özelde de yazdın cevap verdım halen dalga gecer gıbı konu acıyorsun

Hamıle değılsın ya kac kez demem lazım kaç keredır yazıp duruyorsun bunu gecende aynı mesajı ozelhastanede mı test yaptırsam dıye yazmıstın ondan öncede baska mesaj yazmıssın heralde 9 ay gecıcek kı ozamn anlıycaksın hamıle olmadıgını özelde de yazdın cevap verdım halen dalga gecer gıbı konu acıyorsun
Sen bana testi tekrarla diyosunnnnn. Onun icin yazdimmmm.

Test sonuçlarını bekliyorum. Çıksın kontrole gidicem. Ay bir de yeni taşındım evcegzime. Yatamiyorum. Neyse kesici ilaç, multi vitamin. Ohhh
Gelsin koliler gitsin hurclar
Kim tutar beni :-)
kendini yorma fazla Allah kolaylik versin hayirli olsun

Ciddi ciddi baydi bu konular yasiniz 15 16 heralde bu kanaata vardım artik defalarca konularıniza cwvap yazdım ama bi 2 kere adet oldum dediniz ardindan bi saat snra 4 ay gecti 5 kere adet oldum demissinz nyse test yapmssn ultrsna grmissin korkuysn istemiyorsun beta yaptrmissin negatif cikmis hamile degilsinnnnnnnn ama anlamafim hamilesin dememixi bekliosun heralde brak artk konu acmayida insanları mesgul etme boş seylerle

Back
X