Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu deger hamile olmayan demektir ve 0-100 arasi buna dahildirKizlar bugun test yaptim ve sonucumda 0 yaziyor. 0 cikabiliyor mu ya ? Yoksa test sonucum mu yanlis acaba bilgi verin lutfen
0 cikmasi saglik yonunden soyle iyi gebe degilseniz ve dusuk yasadiysaniz bazi bayanlar kimyasal gebelik denen birsey var ve 10gun civari kanama yasiyorsun ve bazi bayanlar adetinin uzadigini dusunuyor dr a gitmiyor eger kalinti olursa bu rahime zararli bn dusuk yasadim gecen gun uzerinden aylar gecti gecen acile gttim ellim ayagim titreye titreye eger yine dusukse die 0 cikti ve kafam varya nasil rahatladi hem temiz kalinti yok hemde 2.dusuk korkumu atlattim Allah a sukurBende ilk test yaptırdıgımda kabak gibi 0 çıktı insan bi 1 2sayı falan cıkar dimi
0 cikmasi saglik yonunden soyle iyi gebe degilseniz ve dusuk yasadiysaniz bazi bayanlar kimyasal gebelik denen birsey var ve 10gun civari kanama yasiyorsun ve bazi bayanlar adetinin uzadigini dusunuyor dr a gitmiyor eger kalinti olursa bu rahime zararli bn dusuk yasadim gecen gun uzerinden aylar gecti gecen acile gttim ellim ayagim titreye titreye eger yine dusukse die 0 cikti ve kafam varya nasil rahatladi hem temiz kalinti yok hemde 2.dusuk korkumu atlattim Allah a sukur
Kesin hamile degilim dimiBende ilk test yaptırdıgımda kabak gibi 0 çıktı insan bi 1 2sayı falan cıkar dimi
Amin doktora görunmwyı unutma ama bı kontrol lazım oluyor bazenEvet olabiliyor. Şöyleki, b.hcg ye bakarken (bazı hastaneler)2 yol izliyorlar. 1.si eğer sonuç 1 den düşükse (1 üzeri şüphe var demek) 0 yazıp geçebiliyorlar. Eğer sonuç 1 den büyük ise detay görmek için bakıyorlar.
Bu gün düşük olabilir mi acaba test yaptırmaya gittim.
Bunu bildiğimden özellikle söyledim 0 dahi olsa küsüratını bilmek istiyorum diye. Saolsun 1 saat fazladan beklettikten ama yapmış.
ÇOk geçmiş olsun aynı şeyi yaşamışız. Bu gün 12.günüm kanamam hala aynı hızla devam ediyor. Test yaptım rahatladım. Yarın kesici ilaç alıcam. Ksc. bir ikincisini düşüncesine dahi katlanacak gücü görmüyorum şuan kendimde.
Geçmiş olsun. RABBİM yeniden yaşatmasın
değilsin istersen 1 hafta sonra da yaptır test ama en ıyısı regl olmayı beklemekKesin hamile degilim dimi
Iliskim ustunden 4 ay gecti. 5 kere adet oldumdeğilsin istersen 1 hafta sonra da yaptır test ama en ıyısı regl olmayı beklemek
Hamıle değılsın ya kac kez demem lazım kaç keredır yazıp duruyorsun bunu gecende aynı mesajı ozelhastanede mı test yaptırsam dıye yazmıstın ondan öncede baska mesaj yazmıssın heralde 9 ay gecıcek kı ozamn anlıycaksın hamıle olmadıgını özelde de yazdın cevap verdım halen dalga gecer gıbı konu acıyorsunIliskim ustunden 4 ay gecti. 5 kere adet oldum
Test sonuçlarını bekliyorum. Çıksın kontrole gidicem. Ay bir de yeni taşındım evcegzime. Yatamiyorum. Neyse kesici ilaç, multi vitamin. OhhhAmin doktora görunmwyı unutma ama bı kontrol lazım oluyor bazen
Sen bana testi tekrarla diyosunnnnn. Onun icin yazdimmmm.Hamıle değılsın ya kac kez demem lazım kaç keredır yazıp duruyorsun bunu gecende aynı mesajı ozelhastanede mı test yaptırsam dıye yazmıstın ondan öncede baska mesaj yazmıssın heralde 9 ay gecıcek kı ozamn anlıycaksın hamıle olmadıgını özelde de yazdın cevap verdım halen dalga gecer gıbı konu acıyorsun
5 ay gecti aradan dememistin snra soyledin insan saniyor regl olmadinda soruyosunSen bana testi tekrarla diyosunnnnn. Onun icin yazdimmmm.
kendini yorma fazla Allah kolaylik versin hayirli olsunTest sonuçlarını bekliyorum. Çıksın kontrole gidicem. Ay bir de yeni taşındım evcegzime. Yatamiyorum. Neyse kesici ilaç, multi vitamin. Ohhh
Gelsin koliler gitsin hurclar
Kim tutar beni![]()
kendini yorma fazla Allah kolaylik versin hayirli olsun
O zaman ayni seyi yazip duruyosun deme. Sonra boyle donersin. Hadi naş5 ay gecti aradan dememistin snra soyledin insan saniyor regl olmadinda soruyosun
Git sen o pislenen vicdanini temizlet bu kadar kafaya takmazsin hamilemiyim diyeO zaman ayni seyi yazip duruyosun deme. Sonra boyle donersin. Hadi naş