BETA HCG Sonucum 22,85 Sizce Hamile miyim?

Kızlar en son adet gördüğüm tarih 20 Aralıktı.35-40 günde bir adet oluyorum.Adet olacağım zaman biraz koyu kahve kan geldi ve kesildi.Bende dün kan tahlili yaptırmaya gittim,sonucum 22,85 dediler.Doktor olmadığı için sonucu gösteremedim.Laboratuvardaki çocuk hamilesiniz dedi ama aklımda şüphe kaldı.Sizce hamile miyim,benimle aynı durumu yaşayıp değerleri yükselenler oldu mu?
merhaba bnmde beta 38 çıktı yükselr mi szce ya* snznde düşük çkmış araştırayım dedm

merhaba bnmde beta 38 çıktı yükselr mi szce ya* snznde düşük çkmış araştırayım dedm
Canım benim o gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef çünkü bende kan pıhtılaşması varmış.Ama şimdi 6 aylık hamileyim ve ilk öğrendiğimde değerim 20ydi yine :) İkiz bebek bekliyorum.Şunu anladım çıkan değer önemli değil,önemli olan iki günde bir ikiye katlaması.Benim 3e katladı meğer ikizmiş :) Hayırlı olsun canım.2 gün sonra tekrar baktır artması lazım.

Canım benim o gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef çünkü bende kan pıhtılaşması varmış.Ama şimdi 6 aylık hamileyim ve ilk öğrendiğimde değerim 20ydi yine :) İkiz bebek bekliyorum.Şunu anladım çıkan değer önemli değil,önemli olan iki günde bir ikiye katlaması.Benim 3e katladı meğer ikizmiş :) Hayırlı olsun canım.2 gün sonra tekrar baktır artması lazım.
Cok sevndm cnm tmm insallah dua et bna:)

Hayırlısıyla sağlıklı gebelik olsun inşaAllah canım :) Darısı tüm isteyenlere :)
Meraba ben bisey sormak istiyorum anladigim kadarigla ilkine hamile oldughnhzh bilip dusuk oldu hem gecmis olsun hemde yenisi hayırlı olshn benimde degerim 22.adetim uc gun gecikti ve degerimi ogrendikden bi uc gun sornada adet oldum ilk bi hafta hamilesin biraz gecince gel dediler ama adet gorunce dusukde yapio olabilirsjn dediler.sorum su senim dsuk olayin nasil oldu ve dusuk sonrasi tekrardan ne kadar sure sorna hamile kaldin

Meraba ben bisey sormak istiyorum anladigim kadarigla ilkine hamile oldughnhzh bilip dusuk oldu hem gecmis olsun hemde yenisi hayırlı olshn benimde degerim 22.adetim uc gun gecikti ve degerimi ogrendikden bi uc gun sornada adet oldum ilk bi hafta hamilesin biraz gecince gel dediler ama adet gorunce dusukde yapio olabilirsjn dediler.sorum su senim dsuk olayin nasil oldu ve dusuk sonrasi tekrardan ne kadar sure sorna hamile kaldin
Canim kanamam basladi ve parcalar dusurdum,tekrar bhcg testi yaptirinca deger dusuk cikti ve bu sekilde dusuk yaptim.2 dusugum oldu.Evlendikten 1.5 sene sonra hamile kaldim dustu,1 yil sonra yine hamile kaldim oda dustu.Kan pihtilasmasi testi yaptirdim ve kanimda pihtilasma cikti.3. hamileligim ise 2. dusukten 2 ay sonra oldu,kan sulandirici igne kullandim cok sukur ikiz kizlarimi kucagima aldim ☺ Darisi sana insaAllah.

Back
X