Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım hamilesinCevap verecek bilgisi olan birisi yokmu sonucu net üzerinden öğrendim pazartesi doktora göstercem
Tebrikler canım hamilesin![]()
![]()
Başında 0 var mı?Ama .707 yazıyor ordaki nokta kafamı karıştırdı
Yok direk veya hcg .707 yazılıBaşında 0 var mı?
Canım tebrikler gebesinYok direk veya hcg .707 yazılı
Peki o nokta ne anlama gelir bilginiz varmı kafam karıştı daCanım tebrikler gebesin
Basında 0 yoksa . TakilmaPeki o nokta ne anlama gelir bilginiz varmı kafam karıştı da
Benim bu yumurta takibi ile oldu 9 adet oldum ekimin ayın 22çağırdı doktor klomen kullandım bu arada 23-24- 26ilişki önerdi kaşımın 3 de kan testi yaptr dedi ama pazartesi bakabilecek sonuca ben net üzerinden öğrendimÂdet tarihini yolla sana kaç haftalık oldugna bakalım
Noktadan dolayı aklınız karışmış ama enabızda gebelik olunca beta hcg için Normal Aralık dışında diye ünlem işareti oluyor genelde. Öyleyse noktaya takılmayın direk 707 diye düşünün.
Fotosunu koy istersen bi bakalım netten indir resmini koy buraya
Bence var ya noktada yanlışlık olmuş gibi duruyor.Resim yukledim bi bakın
Özel hastahanede yaptrdim testi devletle fark eder demi arasıBence var ya noktada yanlışlık olmuş gibi duruyor.
Bencede bi yanlişlik var noktayı yanlış koymuşlar
Insallah yazarım hamileyim diyeBencede bi yanlişlik var noktayı yanlış koymuşlar
İnşallah hamilesinizdir pazartesi guzel haberlerini bekliyorum canım