Beta HCG sonucum yavaşmı artıyor

Kirpapatyasiii_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
13
2
1
28
Merhaba arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz ..
22 Mayıs Pazar günü âdet olmam gerekiyor olmadım
23 ünde idrar testi yaptım silik çıktı bende 24ünde salı günü kan testi verdim değer 22.67 çıktı daha sonra 26 sında tekrar kan verdim 62.13 çıktı 28 i yani bugün 176.11 çıktı ilerleme nasıl yardımcı olur musunuz ? Ayın 3üne randevu aldım korkuyorum yavaş ilerliyor diye . Şubat'ta da kimyasal gebelik geçirdim..

Gayet iyi ilerlemiş stres yapmayın. 1500ün üzerine çıkınca kese görmek için doktora gidebilirsiniz

İnsan napacağını şaşırıyor Gine kimyasal yaşarım korkusuyla veya bişey olacak diye çok teşekkür ederim yorumunuz için
Haklısınız ama olumsuzluklar da stres kaynaklı oluyor genelde. Kendinizi sakinleştirmeye bakın allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasib etsin inşallah

Üzülmeyin gayet sağlıklı ilerliyor benimde adetten birgün sonra yaptım 18.80 çıktı bende sizin gibi tedirginim bakalım benim nasıl olcak iki günde bir tekrarlıycam

Bugün yaptırdığım testte beta 3857 geldiiiiii
Gözün aydın bebeğim allahım sağlıcakla kavuştursun inşallah
Bende 18 çıkan sonucu iki gün sonra tekrarladım 6 ya düşmüş o gün kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim şuan kanamamın 3. Günü bittikten sonra nasipse tekrar deniycem ama korkuyorum haliyle yine kimyasal olcak diye ilk kez başıma geldi

Üzüldüm ama size bi Moral vereyim kimyasal gebelik geçirince genelde hemen ardındaki aylar hamile kalınıyor ben kimyasal geçirdim üstüne 1 adet gördüm ve hamile olduğumu öğrendim kendinizi takip ederek uygularsanız inşallah olur herşeyde vardır Bir hayır

Hayırlısı olsun bitanem senin adına çok sevindim sağlıcakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…