- 27 Mayıs 2022
- 13
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kirpapatyasiii_
-
Gayet iyi ilerlemiş stres yapmayın. 1500ün üzerine çıkınca kese görmek için doktora gidebilirsinizMerhaba arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz ..
22 Mayıs Pazar günü âdet olmam gerekiyor olmadım
23 ünde idrar testi yaptım silik çıktı bende 24ünde salı günü kan testi verdim değer 22.67 çıktı daha sonra 26 sında tekrar kan verdim 62.13 çıktı 28 i yani bugün 176.11 çıktı ilerleme nasıl yardımcı olur musunuz ? Ayın 3üne randevu aldım korkuyorum yavaş ilerliyor diye . Şubat'ta da kimyasal gebelik geçirdim..
İnsan napacağını şaşırıyor Gine kimyasal yaşarım korkusuyla veya bişey olacak diye çok teşekkür ederim yorumunuz içinGayet iyi ilerlemiş stres yapmayın. 1500ün üzerine çıkınca kese görmek için doktora gidebilirsiniz
Randevuma bi hafta var inşallah kese gözükür2 katından fazla artış var bence bi sıkıntı yok
Haklısınız ama olumsuzluklar da stres kaynaklı oluyor genelde. Kendinizi sakinleştirmeye bakınİnsan napacağını şaşırıyor Gine kimyasal yaşarım korkusuyla veya bişey olacak diye çok teşekkür ederim yorumunuz için
Sonucu yazın nasıl ilerlemiş merak ettim Bnde bugün tekrar test vereceğim...Üzülmeyin gayet sağlıklı ilerliyor benimde adetten birgün sonra yaptım 18.80 çıktı bende sizin gibi tedirginim bakalım benim nasıl olcak iki günde bir tekrarlıyca
Tamam yazalım sende yaz rabbim yardımcımız olsun inşallahSonucu yazın nasıl ilerlemiş merak ettim Bnde bugün tekrar test vereceğim...
Bugün yaptırdığım testte beta 3857 geldiiiiiiTamam yazalım sende yaz rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bugün yaptırdığım testte beta 3857 geldiiiiii
Senin bellimi durumTamam yazalım sende yaz rabbim yardımcımız olsun inşallah
Maşallah canım gözün aydınBugün yaptırdığım testte beta 3857 geldiiiiii
Gözün aydın bebeğimBugün yaptırdığım testte beta 3857 geldiiiiii
Ultrason baktı mi doktorunuz. Kese gördünüz muBugün yaptırdığım testte beta 3857 geldiiiiii
Üzüldüm ama size bi Moral vereyim kimyasal gebelik geçirince genelde hemen ardındaki aylar hamile kalınıyor ben kimyasal geçirdim üstüne 1 adet gördüm ve hamile olduğumu öğrendim kendinizi takip ederek uygularsanız inşallah olur herşeyde vardır Bir hayırGözün aydın bebeğimallahım sağlıcakla kavuştursun inşallah
Bende 18 çıkan sonucu iki gün sonra tekrarladım 6 ya düşmüş o gün kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim şuan kanamamın 3. Günü bittikten sonra nasipse tekrar deniycem ama korkuyorum haliyle yine kimyasal olcak diye ilk kez başıma geldi
Bugün görürüm dedim ama ilk doktora gittim kan verdirdi 7 tüp ve idrar ondan sonra bakıcam dedi bende tekrar pazartesi gidicem o zaman bakar diye düşünüyorumUltrason baktı mi doktorunuz. Kese gördünüz mu
Çok teşekkür ederimMaşallah canım gözün aydın
Hayırlısı olsun bitanemÜzüldüm ama size bi Moral vereyim kimyasal gebelik geçirince genelde hemen ardındaki aylar hamile kalınıyor ben kimyasal geçirdim üstüne 1 adet gördüm ve hamile olduğumu öğrendim kendinizi takip ederek uygularsanız inşallah olur herşeyde vardır Bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?