Beta hcg sonucum yükselir mi ?

deniz_busra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
193
137
103
31
Merhaba bana yardım edin lütfen ben 19 kasımda adetime 5 gün kala kasık sancılarımdan dolayı doktora gittim ve beta hcg 74 çıktı 25 inde tekrar kan verdim 217 çıktı ve bugün tekrar gittim 222 olmuş doktor düzenli yükselmiyo dedi ama rahim güzel kalınlaşmış dedi salı tekrar çağırdı sizce değer yükselir mi benimle aynı durumu yaşıyan var mı?

Kaç gün arayla yaptın

Dr nuzun dediği doğru kan verdiğiniz günlere bakarsak iki katı artması gerek.Ağrınız ve kanamanız varmı.

Bazen geç yükselebilir bilinmez inşallah yükselir bekleyip sonucu öğrenin
İki katı olması lazımdı bide iki kez dış gebelik geçirdim ama değerler hiç böyle düşük değildi yüksekti sonra düşüyordu tekrar çıkıyordu düzensizdi doktor salı ya hiç umut vermedi korkuyorum tekrar kürtaj olcam

Korkutmak istemem ama dış gebelik gibi geldi bana.Çünkü iki güne bir iki kat artması lazım.Ben de daha önce dış gebelik geçirdim ama bende kahve lekenme de vardı.Bir umut bekleyin iki gün sonra testi tekrarlayın.

Evet iki katı olması lazım ama Allah dan umut kesilmez bilemezsin mucize olur senin gibi olup da düzelen var çünkü siz dua edin inşallah normal gebeliktir umudunu kaybetme

Bende dış gebelik geçirdim benimde 40 gün kanamam durmamıştı kürtaj oldum

Merhaba herkese öncelikle isteyen herkese rabbim nasıp etsin inşallh bu duyguyu benimde betahcg degerımi bi yorumlarmısınz ilk yaptrdm adet günüm 47 çıktı yani pazartesi cuma günü tekrar yaptrdm 3 gün snra 347 çıktı normal dendi ama insann içi rahat etmıyo yıne iştesizce normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…