Beta hcg sonucum

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
Selam kızlar adetime 3 gün var kan testi verdim labaratuvardaki görevli 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi yanı şuan hamilemiyim hamilesin bile demedi (( bu arada eşime sürpriz yapmak istiyorum 3 gün sonra tatile gidicez testte yaptıramam sölesemmi sizce

Eklentiler

• 78D9EFAF-8683-4569-BA05-20114529FCFC.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Selam kızlar adetime 3 gün var kan testi verdim labaratuvardaki görevli 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi yanı şuan hamilemiyim hamilesin bile demedi ((
Canım 10 üstü hamilelik diye biliyorum iki güne bir değerlerin artması gerekiyor. Görevli o yüzden söylemiş. Bende iki güne bir sürekli kan veriyorum değerlerim artıyor mu azalıyor mu diye . İnşallah sağlıklı bi gebeliktir canım değerlerinde kat kat artar inşallah

5 üstü gebelik var sayılır ama gercek gebelik mi dış mı kimyasal mı belli olmaz simdiden
Tavsiyem adetin gectikten sonra yaptırman

Eşime söylemelimiyim peki

Eşime sürpriz yapmak istiyordum bilemedim
Bence adet gecikmesinı bekle cnm benım adetten 3 gun önce degerım 80 di 2 gun sonra 201 e cıktı bence bekle kımsyasl olabılır ve 2 gun sonra yıne kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…