Beta hcg sonucum

Sedagursu93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
8
4
1
31
Merhaba, beta hcg değerim 3.51 çıktı sizce gebelik varmı? Benim gibi bu değerlerle gebe kalan varmı acaba?

Merhaba, beta hcg değerim 3.51 çıktı sizce gebelik varmı? Benim gibi bu değerlerle gebe kalan varmı acaba?
Gebelik olmasi icin 5 ve üzeri cikmasi lazim. Adetinize daha varmis o yuzden yükselebilir. Adet zamaninizda tekrar edin bence. 0 ile 5 arasinda gebelik yokkende farklilik gösterebiliyor bu deger adet zamani biraz yükseliyor sonra kanamayla 0'a donuyor

merhaba beta hcg ile ilgili bende ilk gebeliğimde pek bir bilgim yoktu, değerim adetim çok düzensiz olduğu için çok düşüktü, en doğrusu adetiniz en az 2 gün geciktikten sonra test yapmanız. Bir de .. sitesinde bununla ilgili kapsamlı bir makale var buraya bakabilirsiniz.Gebelikte (Hamilelikte) Beta Hcg Değeri Hesaplama

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim beta hcg testim 18 cikti adetime 3 gun var sizce hamilemiyim
İki gün sonra tekrar yaptır kan testini canım eğer iki katı arttıysa evet hamilesindir ama doktorada görünmeyi ihmal etme eğer artmamışsa değer kimyasal gebelik olabilir. İki gün önce başıma geldi bugün kimyasal oldugunu öğrendim

Gecmis olsun canim pazartesi tekrarlayacagiz ama merak ediyorum belortilerde var dr daha erken dedi karar vermek icin

Kizlar iyi aksamlar pkoyum yumirtlamam duzensiz bazen 50gunde bazen 40gynde adet olutorum bugun 34.gunum beta baktrdim 0.300 cikti sizce sans var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…