- 11 Şubat 2020
- 8
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Sedagursu93
Merhaba, beta hcg değerim 3.51 çıktı sizce gebelik varmı? Benim gibi bu değerlerle gebe kalan varmı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl gecikmesinden sonra mı bu değer?Merhaba, beta hcg değerim 3.51 çıktı sizce gebelik varmı? Benim gibi bu değerlerle gebe kalan varmı acaba?
Adetim çok düzensizzRegl gecikmesinden sonra mı bu değer?
Çok teşekkür ederim evet vericem5 in altı negatif sonuç ama artma ihtimali de var bence tekrar kan verin yarın![]()
adetin gecikmesini bekle istersen canım bende erken öğrendim sıkıntı oluyor kese görünmüyor hemen strese giriyorsun adetin gecikene kadar beklemen senin için daha iyi :)Çok teşekkür ederim evet vericemsonucuda paylaşıcam olumlu olumsuz :))
Peki normalde gebelik yokken 0.0 çıkıyorsa sonradan 2.0 çıkma ihtimali var mı yoksagebelik oluşmadığı sürece 0.0da mı kalır?5 in altı negatif sonuç ama artma ihtimali de var bence tekrar kan verin yarın![]()
Gebelik olmasi icin 5 ve üzeri cikmasi lazim. Adetinize daha varmis o yuzden yükselebilir. Adet zamaninizda tekrar edin bence. 0 ile 5 arasinda gebelik yokkende farklilik gösterebiliyor bu deger adet zamani biraz yükseliyor sonra kanamayla 0'a donuyorMerhaba, beta hcg değerim 3.51 çıktı sizce gebelik varmı? Benim gibi bu değerlerle gebe kalan varmı acaba?
İki gün sonra tekrar yaptır kan testini canım eğer iki katı arttıysa evet hamilesindir ama doktorada görünmeyi ihmal etme eğer artmamışsa değer kimyasal gebelik olabilir. İki gün önce başıma geldi bugün kimyasal oldugunu öğrendimMerhaba benim beta hcg testim 18 cikti adetime 3 gun var sizce hamilemiyim![]()
Adet geçmeden yorum yapmak yanlış, benim adetime 10 gün kala kanda pozitif çıktı, 3 kez tekrar ettim 9'dan 19'a sonra 40'a kadar çıktı ama tam adet gününde kanamam oldu yani kimyasalla sonuçlandı.Merhaba benim beta hcg testim 18 cikti adetime 3 gun var sizce hamilemiyim![]()
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebwlik olur yavrunu saglıkla kucagına alırsın rabbim bizede nasip etsinGecmis olsun canim pazartesi tekrarlayacagiz ama merak ediyorum belortilerde var dr daha erken dedi karar vermek icin