Beta hcg sonucum

Duygu1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
40
24
3
31
O-5 arasında değer ama sonuç 17449 nasıl oluyor tam bilmiyorum hamile miyim

Eklentiler

• 2021-10-16 12.11.23.webp
    2021-10-16 12.11.23.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 58
Bebek doğacak neredeyse hamile miyim diyosun 😂😂 saka bi yana tebrikler başka bir doktora git bence

Doktor ultrasonda birşey göremediyse alttan ultrason ile bakılır. Keseyi görmesi lazım bu değerde. Geciktirmeden tekrar doktora gidin dış gebelik değildir insallah

Başka doktora gidin bağardı azarladı demiştiniz bu doktorla devam etmeyin hatta şikayet edin bence size bilgi vermesi gerekiyordu

Başka doktora gidin bağardı azarladı demiştiniz bu doktorla devam etmeyin hatta şikayet edin bence size bilgi vermesi gerekiyordu
Pazartesi diğer doktordan bilgi aldıktan sonra şikayet edicem ultrasona baktıktan sonra kan tahlili istedi adet olursan pazartesi gel dedi bide nasıl oluyor anlamıyorum nasıl gözükmedi bilmiyorum

Doktor ultrasonda birşey göremediyse alttan ultrason ile bakılır. Keseyi görmesi lazım bu değerde. Geciktirmeden tekrar doktora gidin dış gebelik değildir insallah
Bilmiyorum inanın nasıl oluyor anlamıyorum, ultrason baktı adet olunca gel dedi kan tahlili aldı

Labaratuvardan kaynaklı hata da olabilir kaset testte çıktı mı bu değere göre sizin hamile olduğunuzu bilmemeniz garip

Labaratuvardan kaynaklı hata da olabilir kaset testte çıktı mı bu değere göre sizin hamile olduğunuzu bilmemeniz garip
Doktora gittim ultrason baktı adetin 3. Günü olunca gel dedi kan tahlili aldı bende o kan tahlilinden buraya yazdım bende anlamıyorum ki anlayabilsem keske

Back
X