- 27 Ağustos 2022
- 3.206
- 3.603
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayrette ideal artmış böyle devam eder inşallahMerhaba hanımlar. Beta hcg 2 gün önce 44 çıktı 48 saat sonra tekrarını yaptırdım ve 150 çıktı. Bu artış sanki fazla gibi geldi. Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Amin inşallah. 12 haziranda muayeneye gideceğim. Göreceğiz bakalım bir sorun var mı yok mu.Gayrette ideal artmış böyle devam eder inşallah
Benim değerlerimde adet günü 200. Ertesi gün 330. 3 gün sonra 1300 normal mi sizceBenim adete 1 kala 187 2 gün sonra 463 2 gün sonra 1360 2 gün sonra 4800 olmuştu çok şükür 14 haftalık olduk bile
NormalBenim değerlerimde adet günü 200. Ertesi gün 330. 3 gün sonra 1300 normal mi sizce
Yorumunuz için teşekkür ederimNormal![]()
cnm rica etsem belirtilwrini anlatirmis inMerhaba hanımlar. Beta hcg 2 gün önce 44 çıktı 48 saat sonra tekrarını yaptırdım ve 150 çıktı. Bu artış sanki fazla gibi geldi. Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Kasık ve bel ağrım var. Göğüslerim çok hassas dokunamıyorum bile. Birde sanki regl olacakmışım gibi ağrım vardı. Şuan biraz daha hafifledi şikayetlerim. Şimdide bulantı ve ara ara baş dönmesi oluyor.cnm rica etsem belirtilwrini anlatirmis in
anladim cnm tesekkur ederim saglikla alirsin insallah kucaginaKasık ve bel ağrım var. Göğüslerim çok hassas dokunamıyorum bile. Birde sanki regl olacakmışım gibi ağrım vardı. Şuan biraz daha hafifledi şikayetlerim. Şimdide bulantı ve ara ara baş dönmesi oluyor.
Amin inşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.anladim cnm tesekkur ederim saglikla alirsin insallah kucagina
Degerin gayet guzel artmis maşallahdegerinle ilgili sorun yok bence kesede kalp atisida degisiyor benim hamilekigimde dedigin gibi 5 haftada gittim keseyi gkrdu bebek gorunuyir dedi 4 farkli ultrasona soktu kalp atisi alamadim saglikli degil haftaya sonlandiralim dedi gitmedim 6+2 de baska bi kadin dogumun aciline gittim orada duydum cok sukur suan 4 yasinda ikizlerim var elhamdullillah kalbini ferah tut kotuyu cagirma 6. Haftada git 6+2 6+3 gibi git hem keseyi hem kalp atisini duyMerhabalar, ben 15 haziranda gebelik şüphesi ile kan testi verdim. Beta hcg 286 çıktı. Doktor hamile oladabilir olmayadabilir dedi. Bugün tekrar verdim kan. 4 gün geçti. Beta hcg 2621 çıktı. Bu artış normal midir. Doktor ultrasonda kese gözükmüyor ama kalınlık var dedi. 2621 hcg değeri normalde 5haftalık gebeler için gözüküyor ama doktor bana hamilelik çok yeni dedi. Bir de kese oluşumu 5.haftaya kadar oluyormuş. Beta hcg değeri ile kese olmaması arasında bir dengesizlik mi var acaba? Bilenler paylaşabilir mi benimle
Birde adet gunun gecmiamiydi kan verdiginde yoksa oncesindemi verdin belirtilerin nelerdi canimMerhabalar, ben 15 haziranda gebelik şüphesi ile kan testi verdim. Beta hcg 286 çıktı. Doktor hamile oladabilir olmayadabilir dedi. Bugün tekrar verdim kan. 4 gün geçti. Beta hcg 2621 çıktı. Bu artış normal midir. Doktor ultrasonda kese gözükmüyor ama kalınlık var dedi. 2621 hcg değeri normalde 5haftalık gebeler için gözüküyor ama doktor bana hamilelik çok yeni dedi. Bir de kese oluşumu 5.haftaya kadar oluyormuş. Beta hcg değeri ile kese olmaması arasında bir dengesizlik mi var acaba? Bilenler paylaşabilir mi benimle